Obnoviť stránku

Tiande FreshClick Tónovací BB krém 03

4,0 1 hodnotení
18,90 €

Tiande FreshClick Tónovací BB krém 03

Chcete vyskúšať krém, ktorý zakryje nedostatky pleti a bude ju zároveň chrániť? Potom si určite obľúbite BB krém TianDe.

  • BB krém sa postará o zakrytie nedostatkov pleti

Zloženie


Aqua, Propylene Glycol, Metyl Methacrylate, Crosspolymér, Hydrogenated Polydecene, Phenyl Trimethicone, Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Palmitate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Trilaureth-4 Phosphate, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Lauroyl Lysine, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, Metylparabén, Parfum, Propylparabén, etylparabén, butylparabén, Silica, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, +*-Cl 77499, Cl 77492, Cl 77491, Cl 77891, Mica

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Korektor

Špecifikácia

Typ pleti Mastná, Problematická, Zmiešaná
Výdrž 16 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Neupcháva póry
Účinok Zmatňujúci, Zjednotenie pleti, Upokojujúci, Vyživujúci, Regulácia tvorby mazu

Balenie

Typ balenia Tuba
Hmotnosť 42 g
Kód:  Tiakos003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8591739980203

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09