Obnoviť stránku

THE HUMBLE CO. Fresh Mint 75 ml

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

THE HUMBLE CO. Fresh Mint 75 ml

Aby mala zubná pasta pre vaše zuby len samé pozitívne účinky, hľadajte pastu vyhovujúcu vašim individuálnym nárokom. Pasta na zuby THE HUMBLE CO. prislúcha k univerzálnemu typu, ktorý vám pomôže pri každodennej hygiene vašich úst. Táto prírodná zubná pasta ponúka šetrnú starostlivosť o zuby aj ústnu dutinu. Je založená čisto na prírodnej báze bez chemických prísad. Objem zubnej pasty THE HUMBLE CO. je 75 ml. Mentolová príchuť zaistí, že čistenie zubov bude pre každého príjemnou záležitosťou. Na zachovanie zdravého chrupu, sviežeho dychu a bielych zubov vyskúšajte pastu na zuby THE HUMBLE CO. spoločne s vyhovujúcou zubnou kefkou.

Hlavné vlastnosti zubnej pasty THE HUMBLE CO. Fresh Mint 75 ml

  • Univerzálna zubná pasta THE HUMBLE CO. je vhodná na každodennú hygienu
  • Je nabitá čisto prírodnými látkami
  • Pasta na zuby disponuje objemom 75 ml
  • Čistenie zubov ozvláštni mentolová príchuť
  • Zubná pasta THE HUMBLE CO. zaistí zdravé zuby a žiarivý úsmev

Zloženie

Sorbitol, Aqua, hydratovaný oxid kremičitý Lauryl Glucoside, Xanthan GUM, Mentha Piperita Oil, Sodium Fluoride, Zinc Gluconate, Mentol, Stevia Rebaudiana Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Salvia Triloba Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Commiphora Myrra Resin Extract, Limonene, CI 77891.

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Prírodná

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB1659
Produktové číslo:  7350075691492

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02