Obnoviť stránku

TETESEPT Kúpeľ na uvoľnenie 125 ml

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TETESEPT Kúpeľ na uvoľnenie 125 ml

S prípravkom TETESEPT zažijete nezabudnuteľný kúpeľ, ktorý vám pomôže uvoľniť telo i myseľ po namáhavom dni plnom stresu. Blahodarný zdravotný kúpeľ uvoľní telo aj dušu vďaka obsahu éterických olejov s vôňou citrusového ovocia a to v unikátnej kombinácii pomarančového, limetkového, mandarínkového a levanduľového oleja. Doprajte si zaslúženú relaxáciu s blahodarnými účinkami liečivých rastlín. Unikátne zloženie penového kúpeľa vašu pokožku ochráni pred vysušením a zanechá ju príjemne hebkú. Zaručený spôsob ako načerpať nové sily a získať späť stratenú pohodu!

Kľúčové vlastnosti

  • Kúpeľ pre uvoľnenie tela i mysle
  • Pomarančový olej
  • Limetkový olej
  • Mandarínkový olej
  • Levanduľový olej
  • Nevysušuje a zanecháva pokožku príjemne hebkú

Aplikácia: Do kúpeľa podľa veľkosti vane pridáme 1-2 uzávery koncentrátu. Odporúčaná teplota kúpeľa 32-38 °C. Odporúčaná dĺžka kúpeľa 10-15 minút. Môžete používať denne alebo podľa potreby.

Zloženie: Aqua, Polysorbate 20, Sodium myreth sulfate, Peg-6-caprylic/Capric glycerides, Parfum, Limonene, Citrus aurantium dulcis peel oil, Propylene glycol, Peg-55 propylene glycol Oleate, Citrus aurantifolia peel oil, Lavandula angustifolia oil, Citrus nobilis peel oil, Benzyl alcohol, Sodium chloride, CI 15985, CI 28440, Alpha-Isomethyl ionone, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Linalool

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 125 ml

Typ prípravku

Typ prípravku Olej
Kód:  SG228
Produktové číslo:  9005356007735

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03