Obnoviť stránku

TETESEPT Plná prežitkov 400 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TETESEPT Plná prežitkov 400 ml

Doprajte si prvotriedne potešenie z kúpeľa s luxusnou penou do kúpeľa TETESEPT Plná zážitkov, ktorá vysokému množstvu penivých zložiek zaisťuje relaxáciu tela i mysle. Vďaka korenistej vôni vanilky zažijete neopakovateľný zážitok z kúpeľa, kedy budete zahalení do veľkého množstva penivých zložiek, ktoré zanechajú vašu pokožku vláčnu a hebkú. Súčasťou zloženia je dermatologicky testovaná penová receptúra, ktorá hydratuje pokožku. Neobsahuje parafíny, silikóny ani minerálne oleje.

Základné výhody plesového kúpeľa Tetesept Plná prežitkov

  • Obsahuje dermatologicky testované penivé zložky
  • Tetesept Foam zaisťuje uvoľnenie tela a mysle
  • Pikantná vôňa vanilky zvyšuje zážitok z kúpeľa
  • Zanecháva vláčnu, jemnú pokožku
  • Neobsahuje parafíny, silikóny alebo minerálne oleje

Zloženie:

aqua, sodium laureth sulfate, peg-40 sorbitan peroleate, sodium chloride, cocamidopropyl betaine, parfum, styrene/acrylates copolymer, prunus amygdaluc dulcis oil, cananga odorata flower oil, phalaenopsis amabilis extract, glycerin, coco glucoside, glyceryl oleate, citric acid, propylene glycol, sodium benzoate, potassium sorbate.

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ prípravku

Typ prípravku Pena
Kód:  SG348
Produktové číslo:  4008491206532

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13