Obnoviť stránku

TESORI D'ORIENTE Kúpeľňová krémová pena Persian Dream 500 ml

4,6 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,49 €

TESORI D'ORIENTE Kúpeľňová krémová pena Persian Dream 500 ml

Chceli by ste si zaobstarať parfumovanú vodu, ktorej vône sa vy ani vaše okolie nebudete môcť nabažiť? TESORI d'Oriente Persian Dream EdP 100 ml ponúka jedinečnú vôňu vytvorenú pre ženy. Hlavnou zložkou tejto parfumovanej vody je typická ovocná prímes, ktorá kombinuje tóny broskyne, ananásu, čučoriedok a ďalšieho druhu ovocia.  Medzi pridané vonné zložky patrí aj jablko, pomaranč a vanilka. Táto parfumovaná voda vynikne v letnej sezóne. TESORI d'Oriente Persian Dream EdP 100 ml pochádza z Talianska.

Základné vlastnosti parfumovanej vody  TESORI d'Oriente Persian Dream EdP 100 ml

  • Parfumovaná voda určená pre ženy
  • Hlavnú vôňu dopĺňa ovocná prímes
  • Pridané vonné zložky zahŕňajú jablko, pomaranč a vanilka
  • Táto parfumovaná voda bola vyrobená v Taliansku
  • Balenie s objemom 100 ml 

Zloženie

Aqua Sodium laureth sulfate Parfum Cocamidopropyl betaine Punica granatum ovocný džús Aspalathus linearis leaf extract Sodium olivamphoacetate Lauryl Glucoside Cocoglucoside Glycerín Glyceryl Oleate PEG-7 glyceryl cocoate Styrene / acrylates copolymer PEG-40 hydrogenated castor oil Trideceth-9 Tocopherol Sodium chloride Tetrasodium Glutamate diacetate Citric acid Ethylhexylglycerin Phenoxyethanol Potassium Sorbate Sodium benzoate Benzyl alcohol Limonene

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Antioxidačný, Zjemňujúci
Rad Granátový

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Objem

Objem 500 ml
Kód:  KPFC3140
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8008970052014

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03