Obnoviť stránku

Tesori d'Oriente Byzantium

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tesori d'Oriente Byzantium

Zavedená talianska značka predstavuje darčekovú sadu kozmetických produktov Tesori d' Oriente Byzantium. Kozmetická sada je so svojou orientálno kvetinovou vôňou určená pre ženy milujúce Orient. V zdobenej darčekovej plechovej dóze nájdete toaletnú vodu, sprchovací gél a penu do kúpeľa. Všetky tri výrobky sú pretkané rovnakou vôňou na dokonalé súznenie. Hlavu Edt Tesori d'Oriente Byzantium tvorí horko-sladká škorica, mandle a citlivka. Srdce odkryje sladká ruža, heliotrope, med a labdanum. Telo prekvapí jemnou vanilkou, výrazným bielym pižmom, agarovým drevom, balzamom z Peru a esencií z plodu kakaovníka. Praktická dóza slúži na spätné uloženie výrobkov či ďalších kozmetických drobností.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady Tesoro d'Oriente Byzantium

  • Kozmetická sada Tesori d'Oriente Byzantium je určená pre ženy
  • Výrobky od Tesori si zamilujú ženy dávajúce prednosť orientálno kvetinovej vôni
  • V darčekovej plechovej dóze nájdete toaletnú vodu, sprchovací gél a penu do kúpeľa
  • Hlavu EdT tvorí horko-sladká škorica, mandle a citlivka
  • Srdce odkryje sladká ruža, heliotrope, med a labdanum
  • Telo prekvapí jemnou vanilkou, výrazným bielym pižmom, agarovým drevom, balzamom z Peru a esenciou z plodu kakaovníka
  • Praktická dóza slúži na spätné uloženie výrobkov či ďalších kozmetických drobností

Orientálne kvetinová vôňa EdT

Tesori d' Oriente Byzantium predstavuje hrejivú vôňu vzdialeného Orientu. Vzácna čierna ruža v srdci EdT je mystickou rastlinou orientálneho Turecka. Labdanum je aromatická glejoživica, ktorá sa svojou vôňou veľmi blíži vzácnej ambre.

Zloženie:
Hlava: škorica, mandle, citlivka
Srdce: Čierna ruža, heliotrope, med, labdanum
Telo: vanilka, biele pižmo, agarové drevo, balzam z Peru, plod kakaovníka

Prevoňaná pokožka so sprchovacím gélom Tesori d' Oriente Byzantium

Sprchovací gél Tesori d' Oriente Byzantium zanechá vašu pokožku jemnú a hebkú na dotyk. Prípravok neobsahuje parabény, silikóny a farbivá. Tesori d' Oriente Byzantium jemne umýva vašu pokožku a zanechá ju navoňanú kvetinovou vôňou. Každodenným používaním bude vaša pokožka hydratovaná a príjemná na dotyk.

Zloženie:
Aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, parfum, sodium chloride, Robinia pseudoacacia, sesamium indicum seed oil, lauryl glucosoide, peg-7, glyceryl, cocoate, coco-Glucoside, glycerín, glyceryl, Oleate, sodium olivamphoacetate, sodium chloride, citric acid, Tetrasodium EDTA, Styrene / acrylates copolymer, DMDM hydantoín, methylchloroisothiazolinone. methyllisothiazolinone, benzyl salycytate, butylphenylmethylpropional, limonene

Použitie:
Nanášajte na vlhkú pokožku a opláchnite.

Prečo si zamilujete penu do kúpeľa Tesori d' Oriente Byzantium

Opojná vôňa peny do kúpeľa Tesori d' Oriente Byzantium vás v okamihu prenesie do starobylej Byzancie. Čierna ruža a labdanum očarujú vaše zmysly. Čierna ruža je v Turecku symbolom mystiky a tajomstva. Inak po celý rok červené, tieto ruže, ktoré rastú len v oblasti Halfeti na juhovýchode Turecka, v lete sčernejú. Ich sladká vôňa sa snúbi s teplými tónmi labdana a vytvára fascinujúcu a mnohotvárnu vôňu inšpirovanú pestrými byzantskými mozaikami. Hodvábna krémová pena zahalí vašu pokožku do opojnej vône a zanechá ju hodvábne hebkú a hydratovanú.

Zloženie:
Aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, parfum, sodium chloride, robinia pseudoacacia, sesamium indicum seed oil, lauryl glucosoide, peg-7, glyceryl, cocoate, coco-glucoside, glycerin, glyceryl, oleate, sodium olivamphoacetate, sodium chloride, citric acid, tetrasodium edta, styrene/acrylates copolymer, dmdm hydantoin, methylchloroisothiazolinone. methyllisothiazolinone, benzyl salycytate, butylphenylmethylpropional, limonene.

Použitie:
Na plnú vaňu dávkujte jeden uzáver naplnený po značku. Pridajte pod tečúcou vodou do kúpeľa s teplotou 36 – 38 °C, odporúčaná dĺžka kúpeľa je 15 – 20 minút. Uzáver po použití opláchnite.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 850 ml

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Pena do kúpeľa, Sprchový gél, Toaletná voda
Kód:  VBAL432
Produktové číslo:  8008970049977

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14