Obnoviť stránku

Tesori d'Oriente Byzantium Bath Cream 500 ml

5,0 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,60 €

Tesori d'Oriente Byzantium Bath Cream 500 ml

Opojná vôňa peny do kúpeľa Tesori d'Oriente Byzantium vás v okamihu prenesie do starobylej Byzancie. Čierna ruža a labdanum očarujú vaše zmysly. Čierna ruža je v Turecku symbolom mystiky a tajomstva. Po celý rok červené, v lete tieto ruže, ktoré rastú len v oblasti Halfeti na juhovýchode Turecka, sčernejú. Sladká vôňa ruží sa snúbi s teplými tónmi labdana a vytvára fascinujúcu a mnohotvárnu vôňu inšpirovanú pestrými byzantskými mozaikami. Hodvábna krémová pena zahalí vašu pokožku do opojnej vône a zanechá ju hodvábne hebkú a hydratovanú.

Prečo si obľúbite penu ko kúpeľa Tesori d'Oriente Byzantium

  • Bohatá krémová pena je ako pohladenie pre vašu pokožku, ktorú zanechá hebkú a nádherne prevoňanú
  • Opojná vôňa peny do kúpeľa Tesori d'Oriente urobí z vašej kúpeľne luxusné kúpele
  • Nechajte sa preniesť do starobylej Byzancie opojnou vôňou ruže a labdana
  • Čierna ruža je v Turecku symbolom mystiky a tajomstva
  • Pena do kúpeľa Byzancium vás zahalí do fascinujúcej vône inšpirovanej pestrou byzantskou mozaikou

Zloženie:
Aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, parfum, sodium chloride, robinia pseudoacacia, sesamium indicum seed oil, lauryl glucosoide, peg-7, glyceryl, cocoate, coco-glucoside, glycerin, glyceryl, oleate, sodium olivamphoacetate, sodium chloride, citric acid, tetrasodium edta, styrene/acrylates copolymer, dmdm hydantoin, methylchloroisothiazolinone, methyllisothiazolinone, benzyl salycytate, butylphenylmethylpropional, limonene.

Použitie:
Na plnú vaňu dávkujte jeden uzáver naplnený po značku. Pridajte pod tečúcou vodou do kúpeľa s teplotou 36 – 38 °C, odporúčaná dĺžka kúpeľa je 15 –20 minút. Uzáver po použití opláchnite.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml
Kód:  KSTE1095
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8008970040738

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01