Obnoviť stránku

Tesla Smart Camera Baby and Display BD300

3,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
141,90 €

Tesla Smart Camera Baby and Display BD300

Zariaďujete výbavičku pre vaše bábätko? Detská pestúnka Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 by nemala chýbať na vašom zozname. Disponuje dosahom 200 m a detekciou pohybu. Opatrovateľku môžete jednoducho prepojiť pomocou inteligentnej aplikácie TESLA Smart a využívať tak výhody spojené s touto aplikáciou. Pestúnka TESLA vám dovolí rotáciu 355 stupňov horizontálne a 85 stupňov vertikálne. Zaistí vysokú kvalitu rozlíšenia kamery 2 304 × 1 296 px, vďaka ktorej rozoznáte aj detailnejšie zábery. Vďaka infračerveným diódam vám nič neunikne ani v horších svetlených podmienkach či v noci. TESLA navyše monitoruje teplotu a vlhkosť miestnosti. Vďaka rodičovskej jednotke môžete pohodlne komunikovať s vašim bábätkom, ovládať kameru či púšťať upokojujúce uspávanky. 



Kľúčové vlastnosti detskej pestúnky Tesla Smart Camera Baby and Display BD300

  • Snímací senzor: 1/2.8" 3 Mpx CMOS
  • Rozlíšenie kamery je 2 304 × 1 296 px
  • Inteligentná detekcia pohybu a zvuku
  • Monitoruje teplotu miestnosti v reálnom čase
  • Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 s funkciou Pan and Tilt
  • Rotácia 355 stupňov horizontálne a 85 stupňov vertikálne
  • Rozpoznáte aj najjemnejšie detaily
  • Pestúnka má tiež infračervené diódy
  • Záznam sa ukladá na MicroSD kartu
  • Kamera funguje vo Wi-Fi pásme 2,4 GHz
  • Ovládajte pestúnku Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 pomocou smart aplikácie TESLA Smart
  • Pomocou rodičovskej jednotky môžete ovládať náklon a natočenie kamery, nočné svetlo, pustiť uspávanku či komunikovať s bábätkom
  • Monitor vám umožní tiež vytvorenie fotografie či videa

Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 s detekciou pohybu

Detská pestúnka Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 disponuje inteligentnou detekciou pohybu, vďaka čomu si môžete sami nastaviť svoje vlastné zóny. V prípade, že sa vaše bábätko prebudí alebo pri hraní začne kričať, na telefóne či monitore sa vám všetko objaví. Vďaka tomu budete vždy vedieť, čo sa vášmu dieťatku deje. 

Monitoruje teplotu miestnosti v reálnom čase

Detská pestúnka Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 zvládne okrem iného aj v reálnom čase monitorovať teplotu a vlhkosť, ktorá sa práve nachádza v detskej izbičke. V aplikácii si môžete nastaviť rozsah, vďaka ktorému vás potom upozorní, pokiaľ dôjde k jeho prekročeniu. Aj v prípade, že nie ste v dosahu, môžete v rámci smart domácnosti zmeniť teplotu, vlhkosť alebo treba zmeniť intenzitu osvetlenia.

Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 s funkciou Pan and Tilt

Pestúnka Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 vyniká funkciou Pan and Tilt, čo je funkcia, ktorá dovolí rotáciu 355 stupňov horizontálne a 85 stupňov vertikálne.

Špičkové parametre pestúnky Tesla Smart Camera Baby and Display BD300

Špičkové parametre sú u detskej pestúnky Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 úplný základ. Disponuje totiž 1/2,8" CMOS senzorom s rozlíšením 3 megapixely, ktorý zaistí obraz tak ostrý, že rozpoznáte aj najjemnejšie detaily. Na pestúnke spoznáte nádychy i výdychy vášho bábätka. Opatrovateľka má tiež infračervené diódy, vďaka ktorým budete mať prehľad o vašom bábätku aj počas noci na vzdialenosť až 10 metrov. Záznam sa ukladá na MicroSD kartu. Samozrejmosťou je možnosť rozšírenia cloudového úložiska. Kamera funguje vo Wi-Fi pásme 2,4 GHz.

Inteligentná rodičovská jednotka

Súčasťou detskej pestúnky Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 je tiež rodičovská jednotka, ktorá slúži na plnohodnotné ovládanie kamery. Pomocou nej môžete ovládať náklon a natočenie kamery, nočné svetlo, pustiť uspávanku či komunikovať s bábätkom. Monitor vám umožní tiež vytvorenie fotografie či videa. Skvelou vymoženosťou detskej pestúnky Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 je tiež možnosť nastavenia pripomenutia kŕmenia.

Ovládajte opatrovateľku Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 pomocou inteligentnej aplikácie TESLA Smart

Pestúnku Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 môžete jednoducho ovládať pomocou inteligentnej aplikácie TESLA Smart, ktorú si bezplatne stiahnete do vášho smart zariadenia. Aplikácia je plne v slovenskom jazyku, takže jej budete dokonale rozumieť. Aplikácia vás upozorní na všetko dôležité, čo sa doma práve deje. Prístroje TESLA navyše môžete ovládať odkiaľkoľvek a kedykoľvek.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 5 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Do siete
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine

Vlastnosti

Použitie Vnútorná
Ďalšie funkcie ONVIF, Zóny aktivity
Detekcia Pohybu, Zvuku
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor, Obojsmerný zvuk
Notifikácie Mobilné

Video

Maximálne rozlíšenie 2304 × 1296 px
Zorný uhol 110 °

Vstupy a výstupy

Rozhraní MicroSD/SDHC slot
Slot na pamäťovú kartu MicroSD

Rozmery

Šírka 83 mm
Výška 153 mm
Hĺbka 78 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém

Prenos zvuku

Prenos zvuku Cez internet

Typ

Typ pestúnky S prenosom obrazu (video)

Vlastnosti

Dosah 200 m
Napájanie rodičovskej jednotky Sieť (230 V)
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V)

Funkcie

Funkcie Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S displejom, S WiFi pripojením, Senzor teploty, Senzor vlhkosti, Obojstranný prenos, Nočné videnie, Osvetlenie, Detekcia plaču, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  Tsl_22_39
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TSL-CAM-BD300

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17