Obnoviť stránku

TESCOMA Univerzálna prachovka ProfiMATE

5 1 hodnotení
8,20 €

TESCOMA Univerzálna prachovka ProfiMATE

ProfiMATE je najucelenejší program na trhu na upratovanie domácností, ocenený prestížnou cenou za dizajn. Súčasťou tohto programu je aj univerzálna prachovka Tescoma ProfiMATE na suché čistenie a stieranie prachu z úzkych plôch. Je vyrobená z odolného plastu a vybavená kvalitným návlekom zo 100 % mikrovlákna. Je dodávaná spoločne s návlekom Dry Clean, ktorý je prichytený Velcro zipsom, vďaka čomu ho možno ľahko sňať a vyprať v práčke. Dokúpiť môžete návlek Power na intenzívne mokré čistenie a extra jemný ženilkový návlek Chenile. Program ProfiMATE sa vyznačuje univerzálnosťou a vzájomnou kombinovateľnosťou výrobkov, ktoré sa vzájomne dopĺňajú.

Kľúčové vlastnosti univerzálnej prachovky Tescoma ProfiMATE

  • Súčasť programu na upratovanie ProfiMATE oceneného prestížnou cenou za dizajn
  • Na suché čistenie a stieranie prachu z úzkych plôch
  • Univerzálna prachovka Tescoma ProfiMATE z odolného plastu
  • Návlek zo 100 % mikrovlákna možno ľahko sňať a prať v práčke
  • Súčasťou balenia návlek Dry Clean, ďalšie 2 typy návlekov možno dokúpiť
  • Možnosť zakúpiť univerzálnu teleskopickú tyč ProfiMATE na upratovanie s prachovkou vo výškach
  • Univerzálne výrobky tohto produktového radu je možné kombinovať a vzájomne sa dopĺňajú
  • Výrobca poskytuje záruku 3 roky

Jedinečný rad výrobkov Tescoma ProfiMATE

Ak potrebujete očistiť od prachu vzdialenejšie miesta, možno špičkovú univerzálne prachovku Tescoma ProfiMATE dovybaviť univerzálnou teleskopickou tyčou z rovnakého produktového radu. Tú potom využijete na upratovanie aj s ďalšími dizajnovo a funkčne podarenými výrobkami ProfiMATE. Prachovku a všetko ostatné možno vďaka otvoru v rukoväti pohodlne a s úsporou miesta skladovať na zakúpenej závesnej lište s háčikmi a úchytkami či na samostatnom háčiku alebo rúčke. Aj toto praktické zariadenie na skladovanie ponúka rad Tescoma ProfiMATE.

Rozmery:
29,5 × 12 cm

Hmotnosť:
110 g

Kód:  TESPR906
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  8595028404906
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07