Obnoviť stránku

TESCOMA - Pružná prachovka ProfiMATE

Garancia najlepšej ceny
15,90 €

TESCOMA - Pružná prachovka ProfiMATE

ProfiMATE je najucelenejší program na trhu na upratovanie domácností, ocenený prestížnou cenou za dizajn. Súčasťou tohto programu je aj pružná prachovka Tescoma ProfiMATE, ktorá pomáha veľmi účinne odstrániť prach z nábytku, bytových dekorácií, stien aj okenných žalúzií. Je vyrobená z odolného plastu a vybavená kvalitným obojstranným návlekom zo 100 % mikrovlákna. Ten je na jednej strane opatrený hladkým a na druhej žinylkovým povrchom. Praktický návlek so zipsom Velcro možno ľahko sňať a vyprať v práčke. Program ProfiMATE sa vyznačuje univerzálnosťou a vzájomnou kombinovateľnosťou výrobkov, ktoré sa vzájomne dopĺňajú. Vďaka tomu usporíte nielen miesto pri skladovaní, ale aj vaše financie. 

Kľúčové vlastnosti pružnej prachovky Tescoma ProfiMATE

  • Súčasť programu na upratovanie ProfiMATE oceneného prestížnou cenou za dizajn
  • Na odstránenie prachu z nábytku, bytových dekorácií, stien aj okenných žalúzií
  • Pružná prachovka Tescoma ProfiMATE z odolného plastu
  • Návlek zo 100 % mikrovlákna možno ľahko sňať a prať v práčke
  • Na jednej strane opatrený hladkým a na druhej žinylkovým povrchom
  • Možnosť zakúpiť univerzálnu teleskopickú tyč ProfiMATE na upratovanie s prachovkou vo výškach
  • Univerzálne výrobky tejto produktovej série je možné kombinovať a vzájomne sa dopĺňajú
  • Výrobca poskytuje záruku 3 roky

Jedinečná séria výrobkov Tescoma ProfiMATE

Ak potrebujete očistiť od prachu vzdialenejšie miesta, možno špičkovú pružnú prachovku Tescoma ProfiMATE dovybaviť univerzálnou teleskopickou tyčou z rovnakej produktovej série. Tú potom využijete na upratovanie aj s ďalšími dizajnovo a funkčne vydarenými výrobkami ProfiMATE. Prachovku a všetko ostatné možno vďaka otvoru v rukoväti pohodlne a s úsporou miesta skladovať na zakúpenej závesnej lište s háčikmi a úchytkami či na samostatnom háčiku alebo rúčke. Aj toto praktické príslušenstvo na skladovanie ponúka séria Tescoma ProfiMATE. 

Rozmery: 
67 × 10 cm

Hmotnosť:
230 g


Kód:  TESPR913
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  8595028404913
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03