Obnoviť stránku

TEREZIA NEKAŠLI Junior 100 % prírodný bylinný sirup na kašeľ 150 ml

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,99 €

TEREZIA NEKAŠLI Junior 100 % prírodný bylinný sirup na kašeľ 150 ml

Sirup TEREZIA NEKAŠLI Junior obsahuje 5 bylinných extraktov (skorocel, šípky, harmanček, materina dúška obyčajná a materina dúška úzkolistá). Ďalšou zložkou sirupu je koncentrovaná šťava z plodov jabĺk, ktorá je obohatená o spomínané extrakty a citrónovú šťavu. Vďaka tomu má neodolateľnú chuť, ktorú si zamiluje aj to najnáročnejšie dieťa. Vhodný na suchý aj vlhký kašeľ. TEREZIA NEKAŠLI Junior je 100 % prírodnýbylinný sirup.

Dávkovanie:
Deti od 1 do 6 rokov: 5 ml (1 čajová lyžička) 3× denne;
Dospelí a deti od 6 rokov: 15 ml (1 polievková lyžica) 3× denne.
Pred použitím pretrepte.

Upozornenie:
Zdravotnícky prostriedok. Nepoužívajte, pokiaľ trpíte alergiou či precitlivenosťou na niektorú zložku tohto výrobku. Nie sú k dispozícii žiadne poznatky, ktoré by bránili užívaniu lieku počas tehotenstva a dojčenia. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Prípadne vzniknutá usadenina neznižuje kvalitu výrobku. Bez konzervantov, pridaného cukru, sladidiel a farbív. Po otvorení balenia jedoba použiteľnosti 1 mesiac.

Skladovanie:
Skladujte na suchých miestach, ktoré sú chránené pred priamym pôsobením slnečného žiarenia pri teplote od 15 °C do 25 °C, mimo dosahu detí.

Zloženie

Koncentrát z plodů jablek, sirup z agáve tmavý, vodní extrakt z jitrocele kopinatého (Plantago lanceolata), přírodní jablečné aroma, suchý extrakt z plodu růže šípkové (Rosa canina), vodní extrakt z mateřídoušky úzkolisté (Thymus serpyllum), vodní extrakt z heřmánku pravého (Chamomilla recutita), vodní extrakt z mateřídoušky obecné (Thymus vulgaris), koncentrát z citrónové šťávy.

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Na kašeľ, Na bolesť hrdla, Na chrípku a nachladnutie
Pre časť tela Dutina ústna

Forma

Forma Sirup

Určenie

Pre koho Pre dospelých, Pre deti, Pre tehotné
Deti od veku 1 rokov (12 mesiacov)

Balenie

Objem 150 ml
Obal Škatuľka, fľaštička

Podanie

Podanie Perorálne

Skladovacia teplota

Teplota skladovania od 15 °C
Teplota skladovania do 25 °C

Zdravotnícky prostriedok

Druh zdravotníckeho prostriedku Všeobecný zdravotnícky prostriedok (ZP)
Kód:  SPT16512
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594006897921
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06