Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TENTO Family Eucalyptus 10x 10ks

4,9 26 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
1,49 €

TENTO Family Eucalyptus 10x 10ks

Papierové vreckovky Tento sú 3-vrstvové hygienické vreckovky z čistej celulózy. Vďaka tomuto materiálu sú mäkké a pevné. Zároveň sú hebké a šetrné k vašej pokožke. Majú jemnú, sviežu vôňu eukalyptového oleja, ktorá napomôže ľahšiemu dýchaniu. Éterický olej získaný z listov eukalyptových rastlín obsahuje zložky, ktoré sú silné prírodné dezinfekčné prostriedky. Používa sa pri nádche a prechladnutí, má protizápalové, antibakteriálne a dezinfekčné účinky. Balenie obsahuje 10 balíčkov po 10 vreckoviek.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet vrstiev

Počet vrstiev Trojvrstvové

Typ

Typ Papierové vreckovky

Parfumácia

Parfumovanie S parfumovaním

Vlastnosti

Motív Obrázok, Od výrobcu
Počet kusov 10 ks
Kód:  PK049
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8581010007361
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03