Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TEAL Gaia Cup veľ. S

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TEAL Gaia Cup veľ. S

Napadlo vám niekedy, že by pohodlné cestovanie, cvičenie, jazda na bicykli alebo plávanie nemuseli byť problém ani v čase vášho menštruačného cyklu? S menštruačným kalíškom TEAL Gaia Cup si môžete aj tieto dni užívať naplno! Špeciálny kalíšok je vyrobený z najkvalitnejšieho lekárskeho silikónu, ktorý je zdravotne nezávadný a dokonale sa prispôsobí ženskému telu. Po zavedení sa v tele rozvinie a primkne k stenám. Jeho nosenie je tak pohodlné, že ho čoskoro prestanete vnímať a onedlho sa naučíte ako často ho vyprázdňovať. Menštruačný kalíšok sa ľahko používa a má dlhú životnosť. Je spoľahlivý, pohodlný a ušetrí nielen váš čas, ale aj peniaze, ktoré by ste vynaložili za klasické hygienické pomôcky. Vyskúšajte praktickú pomôcku, ktorá spríjemní vaše dni!

Vlastnosti menštruačného kalíška TEAL Gaia Cup

  • Má jednoduché použitie a dlhú životnosť
  • Je pohodlný a spoľahlivý, môžete ho využívať pri športe aj iných aktivitách
  • Je zdravotne nezávadný a nevysušuje sliznicu
  • Nespôsobuje zápaly ani alergie
  • Nepotrebujete opakovane nakupovať hygienické potreby v podobe vložiek alebo tampónov
  • Jeho používaním šetríte životné prostredie aj vaše peniaze
  • Veľkosť S je vhodná pre dievčatá a ženy, ktoré ešte nerodili

Použitie:
Kalíšok mierne stlačte podľa priloženého návodu a zasuňte do vagíny. Potom ho pustite, kalíšok sa rozvinie a primkne sa k stenám. Po naplnení kalíšok mierne stlačte a vyberte, dobre ho umyte a pripravte na ďalšie použitie.  

Prečo vyskúšať kalíšok TEAL Gaia Cup

Menštruačný kalíšok pomáha ženám eliminovať všetky nežiaduce účinky, ktoré sa často prejavujú pri používaní hygienických vložiek alebo tampónov. Po jeho zavedení nevznikajú alergie ani zápaly a nie sú známe žiadne prípady vzniku syndrómu toxického šoku. Kalíšok nevysušuje sliznicu a nijako neovplyvňuje vaginálne prostredie. Vďaka nemu ochránite svoje telo od chemických látok, ktoré sa v chlórom bielených vložkách a tampónoch nachádzajú. S kalíškom Teal Gaia nebudete musieť myslieť na skorý nákup vložiek a tampónov, neminiete každý mesiac ďalšie a ďalšie peniaze. Navyše budete mať dobrý pocit z toho, že šetríte životné prostredie od nerozložiteľnej a nerecyklovateľnej buničiny poprekladanej plastmi. Užite si všetky výhody, ktoré vám kalíšok Teal Gaia prináša!

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť S
Kód:  SPTmste0043
Produktové číslo:  8594165009142

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03