Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TANGLE TEEZER The Original Plum Delicious

4,9 618 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

TANGLE TEEZER The Original Plum Delicious

Milujete masáž hlavy? Kefa na vlasy Tangle Teezer je pre vás tou najlepšou voľbou. Nielen, že tento výnimočný pomocník je vyvinutý tak, aby presne kopíroval tvar hlavy a tým poskytol pokožke hlavy blaženú masáž, ale zároveň dokáže vlasy rýchlo a bezbolestne prečesať a zregenerovať od korienkov až ku končekom.
Kefa Tangle Teezer je prepracovaná a premyslená do posledného detailu a svoju profesionalitou necháva všetky  ostatné hrebene ďaleko za sebou. Jeho štetiny sú špeciálne rozvrhnuté po ploché kefy a majú ojedinelú schopnosť ohnúť sa nad zacuchaným miestom. Česanie vám tak nespôsobí ani najmenšiu bolesť a z  vlastnej úpravy vlasov budete mať dobrý pocit.
Väčšina žien si neuvedomuje, že používaním zlých kief sa v dôsledku ťahania a trhania poškodzuje obranyschopnosť vlasov. Tie sú následne krehkejšie, tenšie, strácajú lesk, objem, nehovoriac o nevzhľadných rozštiepených končekoch. Ak sa tieto problémy dotýkajú aj vás, máte teraz šancu túto skutočnosť zmeniť. Po umytí vlasov si ich vždy rozčešte pomocou kefy Tangle Teezer. Pri jej pravidelnom užívaní pocítite aj vy samé i vaše okolie, zmenu v kvalite vašich vlasov. Teraz, keď viete, ako je riešenie jednoduché a rýchle, neváhajte nad jeho realizáciou.

Farebné prevedenie:
Fialovo - ružové


 

Kód:  KSPO104
Produktové číslo:  5060173370022

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06