Obnoviť stránku

TANGLE TEEZER Gold Fever Compact

4,8 425 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

TANGLE TEEZER Gold Fever Compact

Kefa na vlasy TANGLE TEEZER Gold Fever Compact je profesionálna kefa pre krásne a zdravé vlasy. Jeho tvorca navrhol špeciálny dizajn kefy pre ľahké a rýchle prečesávanie vlasov od korienkov až ku končekom. Elegantne prehnutý tvar sa ľahko prispôsobí tvaru vašej hlavy a jemne masíruje pokožku a vlasové kutikuly. Vďaka špeciálne rozvrhnutým štětinkám môžete ľahko rozčesať vlasy vlnité aj rovné, mokré i suché, riedke aj husté - a to bez najmenšieho poškodenia. Klasické kefy vlasy vytrhávajú, tvoria na nich drobné uzlíky a potom sú nenávratne poškodené a ľahko sa štiepia. Oproti tomu Tangle Teezer nenarušuje vlasovú štruktúru a po vyčesaní už nenájdete na kefe chumáčiky vypadnutých pramienkov. Doprajte vašim vlasom profesionálnu starostlivosť a ony sa vám odvďačia objemom, krásou a zdravým leskom!
U tejto špeciálnej kefy oceníte tiež skladné rozmery a plastový kryt na štetinky, ktorým teraz nehrozí zdeformovanie v taške alebo v kabelke. Kefu ľahko a bezpečne uložíte do každej kabelky a môžete ju mať kedykoľvek k dispozícii. Kefa je vo zlatom prevedení a je uložená v krásnej darčekovej krabičke, preto môže byť aj skvelým a praktickým darčekom, ktorý každý ocení.
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Farba:
Zlatá
Použitie:

  • Odkladajte kefu Tangle Teezer štetinkami hore, zabránite tak ich poškodeniu.
  • Po použití akéhokoľvek prípravku opláchnite kefu Tangle Teezer teplou vodou.
  • Nechajte kefu voľne uschnúť (nedávajte ju napr. na radiátor).
  • Na čistenie používajte mydlovú vodu a zľahka ju raz týždenne očistite.


Tip:
Ideálna na cesty.
Bezbolestné rozčesávanie zamotaných vlasov aj vašich detí.
 

Kód:  KSPO101
Produktové číslo:  5060173370046

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12