Obnoviť stránku

TANGLE TEEZER Blow-Styling Half Paddle

3,7 19 hodnotení
Super cena
16,90 € Ušetríte 1,50 €

TANGLE TEEZER Blow-Styling Half Paddle

Dajte zbohom zlomeným vlasom, bolestivému ťahaniu pri rozčesávaní a príliš časovo náročnému stylingu vašich vlasov. Doprajte si starostlivosť ako od profesionála vďaka novej kefe na vlasy Tangle Teezer Blow-Styling Full Paddle. Jej špeciálne rozvrhnuté štetiny redukujú nepoddajnosť vlasov, perfektne rozčesávajú už pri prvom ťahu a pomáhajú zvýšiť objem a lesk vašich vlasov. Štetiny kefy sú dokonale hladké a rozdielne dlhé, čo umožňuje použitie kefy aj na úpravu mokrých vlasov. Vhodná je tiež na úpravu jemných vláskov malých a neposedných detí.

Nová kefa Tangle Teezer bola špeciálne vyvinutá pre česanie mokrých krátkych až stredne dlhých vlasov. Na rozdiel od bežných kief pracuje Tangle Teezer s veľmi tvrdými štetinami, po ktorých vlasy prirodzene skĺznu a nedôjde k ich zamotaniu a strapateniu. To umožňuje jednoduchú úpravu aj mokrých vlasov, ktoré inak česaním trpia, krehnú a môžu sa polámať. Jednotlivé štetiny navyše poskytujú dostatok priestoru pre prúdenie vzduchu, takže sušenie fénom je ešte rýchlejše a efektívnejšie ako predtým. Oproti svojim predchodcom má Tangle Teezer Blow-Styling Full Paddle ďalšiu výhodu: rukoväť. Vďaka nej sa kefa ľahšie používa a česanie je pohodlnejšie a rýchlejšie. Výsledkom používania inovovaného Tangle Teezer Blow-Styling Full Paddle sú zdravo vyzerajúce lesklé vlasy a nadýchaný účes, ktorý oslní.

Parametre a špecifikácia:

  • Farba: tmavofialová
  • Farba štetín: tmavošedá
  • Použitie: sušenie fénom
  • Pre všetky typy vlasov
  • Pre krátke až stredne dlhé vlasy
  • Dĺžka kefy: 24 cm
  • Šírka kefy: 6,8 cm
  • Výška kefy: 4,1 cm
  • Dĺžka rukoväte: 11,8 cm

Parametre a špecifikácia

Typ hrebeňov a kief

Typ hrebeňa/kefy Plochá kefa

Vlastnosti hrebeňov a kief

Vlastnosti hrebeňa/kefy Rozčesávacia, Fúkacia

Typ vlasov

Typ vlasov Dlhé vlasy, Krátke vlasy, Všetky typy vlasov

Typy štetín

Typ štetín Plastové

Farba

Farba Biela, Modrá

Vlastnosti

Farba Modrá
Kód:  KSPO417
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060173370534

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01