Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tampóny

Tampóny sú praktické hygienické potreby pre ženy, ktoré absorbujú menštruačnú krv. Predstavujú pohodlné riešenie pre aktívne ženy a dievčatá. Sú dostupné v niekoľkých veľkostiach pre rôznu intenzitu menštruačného krvácania. Poradíme vám, ako si vybrať optimálny tampón. 

Pokračovať
Spresniť parametre
38 položiek

Tampóny

Tampóny sú hygienické pomôcky určené pre ženy počas menštruačného cyklu, ktoré poskytujú diskrétnu a efektívnu ochranu. Sú navrhnuté tak, aby sa pohodlne zavádzali a absorbovali tekutinu. Sú dostupné v rôznych veľkostiach a absorpčných schopnostiach, aby vyhovovali individuálnym potrebám a rôznym fázam menštruačného cyklu. Menštruačné tampóny umožňujú ženám vykonávať bežné aktivity vrátane športu, a to bez obmedzení. Pri ich používaní je dôležité dodržiavať hygienické zásady, aby sa predišlo riziku infekcií alebo syndrómu toxického šoku.

Tampóny a ich delenie

Veľkosť tampónov je určená na základe sily menštruácie. Tampóny sú dostupné v rôznych veľkostiach, označených číslami alebo písmenami.

  • Tampóny Mini sú najmenšie tampóny a sú vhodné na slabú menštruáciu.
  • Tampón S je stredne veľký a je vhodný na strednú menštruáciu.
  • Veľkosť M sú veľké menštruačné tampóny a sú vhodné na silnú menštruáciu.
  • Veľkosť L sú extra veľké a sú vhodné na veľmi silnú menštruáciu.

Tampóny na kúpanie môžu byť dobrou voľbou pre ženy, ktoré chcú mať počas menštruácie možnosť plávať alebo sa kúpať.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12