Obnoviť stránku

Taft Penové tužidlo Shine 200 ml

3,49 €

Taft Penové tužidlo Shine 200 ml

Akoby ste mali vo vlasoch nekonečné množstvo diamantov, to je lesk, ktorý prináša ultra silno tužiace penové tužidlo Schwarzkopf Taft Shine s objemom 200 ml. Kamkoľvek pôjdete, budete stredobodom pozornosti vďaka oslnivému lesku vašich vlasov. Špeciálne upravená receptúra ??penového tužidla na vlasy Taft Shine s efektom laminácie dodá vašim vlasom až o 50 % viac intenzívneho lesku. Okrem toho vášmu účesu dodá ultra silnú fixáciu až na 24 hodín. S tužidlom Taft Shine sa nemusíte báť zbytočného zaťaženia, naopak vlasy zanecháva vzdušné a bez zlepovania. Navyše penové tužidlo z radu Shine ochraňuje vaše vlasy pred slnečným žiarením a zanecháva ich odolné a pevné. Pre neprehliadnuteľný objem tužidlo naneste priamo ku korienkom.

S penovým tužidlom na vlasy Taft Shine získate:

  • Ultra silnú fixáciu počas celého dňa a v každom počasí
  • Extra vyvinutú receptúru s laminátom pre žiarivý lesk a trblietanie vášho účesu
  • Nezlepené a nezaťažené vlasy
  • Ochranu vlasov pred poveternostnými vplyvmi
     

Parametre a špecifikácia:

Zloženie: Dimethyl Ether, Alcohol denat., Aqua, Styrene/Acrylates Copolymer, Aminometyl Propanol, Benzophenone-4, Triethyl Citrate, Parfum, Benzoic Acid, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol.

Vhodné pre:
všetky typy vlasov

 

Zloženie

AQUA (WATER, EAU), ALCOHOL DENAT., VP / VA COPOLYMER, PROPYLÉNGLYKOL, BUTANE, PROPANE, GLYCERÍN, POLYQUATERNIUM-11, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CETRIMONIUM CHLORIDE, POLYKVATERNIUM-4, PANTHENOL, PARFUM (FRAGRANCE), LACTIC ACID, ACRYLAMIDOPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE/ACRYLAMIDE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, LINALOOL, SODIUM METABISULFITE

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Tužidlo

Určenie

Určenie Pre ženy

Podľa radu

Podľa radu Taft

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Extra silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Rozčesávanie, Ligot

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 200 ml
Kód:  STL080
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3838824083667
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04