Obnoviť stránku

Taf Toys Hudobný pultík do auta Sova

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Taf Toys Hudobný pultík do auta Sova

Hudobný pultík je ideálna hračka pre deti v autosedačkách. Ratolesti počas jazdy zabaví na dlhú chvíľu a vy sa môžete v pokoji a pohode venovať riadeniu auta. Pultík do auta od Taf Toys má tvar farebnej sovy a pýši sa množstvom zvukových a svetelných efektov. Na sove sa blýska bezpečné zrkadielko a závesné hračky, ktorými dieťa aktivuje svetielka aj príjemne hrajúce melódie. Pri hraní hudby sove svietia jej nádherné oči. 

Kľúčové vlastnosti hračky do auta Taf Toys Hudobný pultík do auta Sova

  • Farebná aktivity hračka od Taf Toys
  • Hudobný pultík v tvare Sovy spríjemňuje dieťaťu dlhé cestovanie autom
  • Hračka má denné a nočné nastavenie hudby
  • Batérie 3 × AA do hračky - nie sú súčasťou balenia
  • Batérie 2 × AAA do ovládača - nie sú súčasťou balenia

Inštalácia hudobného pultíku

Hudobná hračka Sova sa pripevňuje veľmi ľahko pomocou plastových úchytiek a pásku so suchým zipsom. Všetko sa jednoducho pripína k opierke hlavy sedadla. Pomocou diaľkového ovládača hudobného pultu potom máte možnosť zvoliť denné či nočné nastavenia hudby. Ak teda dieťa zaspí, bez zbytočného zastavovania auta môžete hudbu stíšiť. Z obyčajnej a nudnej cesty autom urobí pultík úžasnú zábavu.

 
Kód:  HRAif3702
Produktové číslo:  405561181562
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16