Obnoviť stránku

Tablety do umývačky riadu JAR

Jar kapsule

Jar tablety do umývačky

Umývanie riadu sa väčšinou nikto nevyhneme. Pokiaľ vlastníte umývačku, potom patríte k tým šťastnejším, za ktorých väčšinu práce so špinavým riadom urobí prístroj. Aj s umývačkou však budete nútení nejaký ten kúsok riadu občas umyť v ruke. Zásadná je voľba umývacieho prostriedku, ktorý má rozhodujúci vplyv na výsledok umývacieho procesu. K obľúbeným a zákazníkom kladne hodnoteným patria Jar tablety do umývačky, ktoré boli navrhnuté a testované na používanie vo všetkých renomovaných značkách umývačiek riadu a radia sa medzi špičkové umývacie prostriedky.

Jar tablety do umývačky All in one

Tablety do umývačky Jar All in One, alebo všetko v jednej tablete

Tento typ tabliet poteší každého, dokážu odstrániť aj extra odolné zaschnuté nečistoty už pri prvom umývaní. Tablety do umývačky Jar typu All in One kombinujú tekutú a práškovú formu v jednej kapsule, ktorá vďaka tomu obsahuje nielen umývací prostriedok, ale aj soľ a leštidlo. Samozrejmosťou je ľahko sa rozpúšťajúci obal, takže nič nebráni ich skvelým umývacím schopnostiam nastúpiť okamžite do boja s nečistotami.

Jar tablety do umývačky Platinum umyjú nielen riad, ale aj vašu umývačku

Dokonale odstránia z riadu mastnotu a nečistoty, poradia si s plechom aj pekáčom. Jar tablety do umývačky z radu Platinum obsahujú umývací prostriedok, soľ aj leštidlo. Navyše odstránia mastnotu z filtra, ramien a odpadu umývačky, zabránia jej opätovnému usadeniu. Jar tablety do umývačky sa rýchlo rozpúšťajú, skvelé výsledky dosahujú aj pri nižších teplotách. Zachovajú prístroj svieži a čistý, riad sa krásne leskne.

Jar kapsule do umývačky riadu
Spresniť parametre
23 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18