Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

T-TOMI prebaľovacia podložka Parrots – Colour, 50 × 70 cm

5 3 hodnotení
12,90 €

T-TOMI prebaľovacia podložka Parrots – Colour, 50 × 70 cm

S malými deťmi treba myslieť na všetko. Vymeniť plienku na verejných miestach môže byť pre rodičov veľmi stresujúca situácia. S cestovnou prebaľovacou podložkou T-tomi zvládnete prebaliť svoje dieťa na jednotku, a to aj mimo domova. S jej údržbou si nemusíte robiť starosti, vďaka látkovému prevedeniu ju stačí vyprať v práčke, vďaka čomu ju môžete používať stále dookola. Rozmery podložky na prebalovanie T-tomi dosahujú 50 × 70 cm. Výrobca na jej zhotovenie vybral viacfarebné vyhotovenie, ktoré oživí farbami každú detskú izbu. Zvieratá tvorí radostný motív, ktorý bábätko zaujme pri prebaľovaní. Stimuluje aj jeho zmysly pri polohe na brušku.

Hlavné prednosti prebaľovacej podložky T-TOMI prebaľovacia podložka Parrots – Colour, 50 × 70 cm

  • Cestovná prebaľovacia podložka T-tomi uľahčí prebaľovanie detí počas cestovania
  • Vďaka látkovému vyhotoveniu ju ľahko vyperiete v práčke
  • Měkké provedení je vhodné na pevný povrch
  • Vďaka prebaľovacej podložke na postieľku nebudete potrebovať prebaľovaciu komodu
  • Rozmery prebaľovacej podložky T-tomi dosahujú 50 × 70 cm
  • Bola navrhnutá vo viacfarebnom vyhotovení
  • Pútavý motív tvorí zvieratá

Prebaľovanie ľahko a rýchlo

Prebaľovanie môže byť pre novopečených rodičov náročné. Podložka na prebaľovanie T-tomi však túto činnosť značne uľahčí. Jej mäkké vyhotovenie je určené na používanie na pevnom povrchu, napríklad na komode alebo prebaľovacom pulte. Vnútri podložky je umiestnená pevná doska, takže svoje miesto nájde napríklad na vani alebo postieľke. Prebaľovacia podložka na postieľku poslúži skvele, pokiaľ sa u vás doma nenájde miesto na prebaľovací pult.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Rozmery plienky 50 × 70 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Cestovná, Mäkká
Umiestnenie Na postieľku

Typ

Typ Látková (prateľná)

Vzhľad

Farba Viacfarebná
Vzor Zvieratá
Kód:  BABY2522
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594166543447
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04