Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

T: BY TETESEPT Haallo Streichelhaut Sprchový Gél+Telové Mlieko 2× 250 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

T: BY TETESEPT Haallo Streichelhaut Sprchový Gél+Telové Mlieko 2× 250 ml

Rozmaznávajte sa balíčkom exkluzívnych kúpeľových produktov. Darčeková súprava TETESEPT Hallo Streichelhaut obsahuje sprchovací gél a telové mlieko s vôňou mandľového oleja a granátového jablka, s ktorými si doprajete dokonalú pokožku každý deň. Sprchový gél Granátové jablko a magnólia povzbudí vaše zmysly a dopraje pokožke dokonalú starostlivosť. Telové mlieko Granátové jablko a mandľový olej zasa vašu pokožku vyhladí a dodá jej potrebnú hydratáciu až na 24 hodín. Podmanivá kompozícia so zmyselnou vôňou čerešňového kvetu vás zvedie aj rozmazná.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy TETESEPT Hallo Streichelhaut

  • Súprava krémového sprchového a telového mlieka
  • Súprava Telesept obsahuje kozmetiku s vôňou mandľového oleja a granátového jablka
  • Vyvinuté a testované podľa súčasných vedeckých poznatkov
  • Produkty Tetesept sú vhodné pre každodenné použitie
  • Obsahuje vzácne prírodné oleje a výťažky z granátových jabĺk
  • Bohaté zloženie s mandľovým olejom a vôňou Magnólie
  • Telové mlieko dodá pokožke 24-hodinovú hydratáciu
  • Zabalené v darčekovom balení

Darčeková súprava obsahuje:
Sprchový gél Čerešňový kvet a ryžové mlieko
Telové mlieko Čerešňový kvet a ryžové mlieko

Zloženie:
Sprchový gél: AQUA, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SODIUM TRIDECETH SULFATE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM LAUROAMPHOACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE MEA, PANTHENOL, SESAMUM INDICUM OIL, PARFUM, PRUNUS CERASUS FLOWER EXTRACT, ORYZA SATIVA EXTRACT, NONFAT DRY MILK, GLYCINE SOJA OIL, GUAR GUM, PEG 14 M, CITRIC ACID, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, PROPYLENE GLYCOL, SILICA, DISODIUM EDTA, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRONELLOL, LIMONENE, LINALOOL, CI 15985

Kód:  KSDS1127
Produktové číslo:  9005356021861

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13