Obnoviť stránku

Systane Ultra 10 ml

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Systane Ultra 10 ml

ALCON patrí medzi najdôležitejších hráčov na globálnom trhu v starostlivosti o zrak. V portfóliu tejto spoločnosti nájdete pestrú ponuku kontaktných šošoviek, roztokov aj upokojujúcich očných kvapiek. Spoločnosť kladie značný dôraz na perfektnú kvalitu svojich produktov a ich šetrnosť k vašim očiam. Presvedčte sa sami.

SYSTANE Ultra sú zvlhčujúce očné kvapky, ktoré sa pýšia vylepšenou receptúrou a vynikajúcou účinnosťou. Kvapky veľmi rýchlo upokoja podráždené oko a zvlhčia jeho povrh. Ľahko vás zbavia pocitu suchosti, podráždenia, pálenia, pichania, pocitu prachu či prítomnosti cudzieho telieska v oku. Najlepšie sa uplatnia v zadymenom či prašnom prostredí.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
očné kvapky
zvlhčujúce
bez lubrikácie

Objem:
10 ml

Hmotnosť:
42 g

Kód:  CLEA018
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09