Obnoviť stránku

Systane Complete 10 ml

4,0 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -7 %
12,90 € 13,90 €

Systane Complete 10 ml

Zvlhčujúce očné kvapky dokážu uľaviť pri príznakoch syndrómu suchého oka a poskytnúť úľavu pri pálení a podráždení spôsobenom suchosťou očí. Očné kvapky Systane Complete ponúkajú vašim očiam komplexnú ochranu vďaka stabilizácii všetkých zložiek slzného filmu. Zvlhčujú, obnovujú a chránia, poskytnú klinicky preukázanú úľavu po dobu až 8 hodín. Obsahujú lipidové nanočastice, zabezpečia dokonalú lubrikáciu očí a zabraňujú ich vysychaniu, čím je výrazne obmedzený pocit pálenia a podráždenia. Očné kvapky Systane Complete v podobe bielej sterilnej emulzie chránia povrch vašich očí aj pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. 

Kľúčové vlastnosti očných kvapiek Systane Complete, 10 ml

  • Uľavia pri príznakov syndrómu suchého oka 
  • Očné kvapky Systane Complete zvlhčujú, obnovujú a chránia slzný film
  • Klinicky preukázaná úľava po dobu až 8 hodín
  • Obsiahnuté lipidové nanočastice zabezpečia dokonalú lubrikáciu očí 
  • Očné kvapky Systane Complete obmedzujú pocit pálenia a podráždenia očí
  • Biela sterilné emulzia chráni povrch očí aj pred vonkajšími vplyvmi

Aplikácia kvapiek: 
Pred aplikáciou kvapiek fľaštičku riadne pretrepte. Aplikujte potom 1 – 2 kvapky do každého oka a zažmurkajte, aby sa emulzia dobre rozprestrela po celom oku. Kvapky Systane Complete nepoužívajte na nasadené kontaktné šošovky. Môžete ich použiť pred vložením šošoviek a tiež po vybratí šošoviek z očí. Snažte sa koncom kvapkadla nedotýkať očí ani prstov. Kvapky Systane Complete môžete používať 3 mesiace od prvého otvorenia. 

Zloženie: 
Propylénglykol, guaraprolosa, minerálny olej, dimyristoyl-fosfatidylglycerol, polyoxyl-40-stearát, sorbitan tristearát, kyselina boritá, sorbitol, dinátriumedetát dihydrát, POLYQUAD (polydronium-chlorid) 0,001 % a čistená voda.


Parametre a špecifikácia

Použitie s kontaktnými šošovkami

Použitie s kontaktnými šošovkami Nie

Konzistencia

Konzistencia Tekuté

Objem

Objem 10 ml
Kód:  RZTK050
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  100202779
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18