Obnoviť stránku

Syoss Supreme balzam pre hĺbkovú regeneráciu 250 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 4,03 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 3,31 €/ks

Syoss Supreme balzam pre hĺbkovú regeneráciu 250 ml

Pre zdravé a silné vlasy

Balzam na vlasy Syoss Supreme pre hĺbkovú regeneráciu je zdokonalená profesionálna vlasová starostlivosť o poškodené a veľmi poškodené vlasy. Prvotriedne kombinuje najúčinnejšie regeneračné ingrediencie zlúčené do technológie Cellular Hair Restore s mikronizovaným keratínom, koncentrovaným proteínom a lipidovým elixírom. Táto technológia opravuje poškodené vlasové vlákno a regeneruje ho hlboko vnútri. Intenzívna olejová regenerácia dodáva vlasom žiarivý lesk, hebkosť a objem. Vlasy zostávajú dokonale poddajné a výnimočne pružné bez zaťaženia.

Balzam Syoss Supreme zabraňuje štiepeniu vlasových končekov, vlasy jemne uhladí a umožní ich dokonalé rozčesanie a úpravu. Perfektne regeneruje poškodené vlasové vlákna, ktoré vďaka nemu vyzerajú zdravo a pestovane. Nemusíte vždy chodiť do kaderníckeho salónu, doprajte si luxusný pocit perfektne zregenerovaných vlasov teraz aj u vás doma! Syoss Supreme je dostupný v dvoch radoch: Syoss Restore je určený pre veľmi silne poškodené vlasy a poskytuje im presne cielenú a hĺbkovú regeneráciu. Syoss Revive pre farbené a melírované vlasy zintenzívňuje lesk a žiarivosť farby, bráni jej vymývaniu a o vlasy sa zároveň stará.

Vlastnosti

  • Poskytuje poškodeným vlasom intenzívnu hĺbkovú regeneráciu
  • Zabraňuje štiepeniu vlasových končekov
  • Dodáva vlasom vitalitu a krásny lesk
  • Po použití balzamu sa vlasy ľahko rozčesávajú
  • Vlasy zostávajú dokonale poddajné a výnimočne pružné bez zaťaženia
  • Chráni vlasy pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi

Aktívne látky

  • Keratín - pre vlasy krásne, zdravé, hladké, jemné, lesklé, ľahko tvarovateľné a plné objemu
  • Lipidový elixír - pokrýva každý vlas ultra tenkou neviditeľnou ochrannou vrstvou, vďaka ktorej vlasy získajú úžasnú hebkosť a žiarivý lesk
  • Koncentrovaný proteín - preniká hlboko do vlasovej kôry a obnovuje štruktúru vlasového vlákna, zlepšuje tak súdržnosť buniek a vlasy dlhodobo posilňuje

Typ vlasov:
Pre vlasy poškodené a veľmi poškodené.
Použitie:
Naneste na mokré, umyté vlasy a nechajte krátko pôsobiť, potom dôkladne opláchnite vodou.
Objem:
250 ml

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Lesk, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené

Objem

Objem 250 ml
Kód:  VLS020
Produktové číslo:  9000100832762
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19