Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SYOSS SalonPlex darčeková súprava

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SYOSS SalonPlex darčeková súprava

Chcete mať krásne a upravené vlasy? Tak si želajte darčekovú súpravu Syoss SalonPlex, ktorá obsahuje: Syoss SalonPlex šampón 500 ml a Syoss SalonPlex lak na vlasy 300 ml. Oba produkty sú navyše zabalené do krásnej darčekovej krabičky, čo dodáva produktom naozaj luxusný vzhľad. Starajte sa o svoje vlasy s prípravkami Syoss SalonPlex!

Šampón Syoss SalonPlex 500 ml

Túžite po skutočne krásnych vlasoch? Vyskúšajte šampón Syoss SalonPlex, ktorého zloženie je špeciálne vytvorené na farbené, melírované, narovnávané a namáhané vlasy. Vytvára milióny väzieb vo vlasovej štruktúre, vypĺňa vlasy zvnútra a pri pravidelnom používaní zaceľuje a chráni povrch vlasového vlákna pred vonkajšími vplyvmi. Môžete si tak bez obáv žehliť vlasy, meniť farbu, fénovať ich alebo ich inak zaťažovať. Zabudnite na nezdravo vyzerajúce vlasy!

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Magnesium Citrate, Magnesium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Panthenol, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycol Distearate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Cocamide MEA, Dimethicone, Laureth-4, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Parfum, Hydrogenated Castor Oil, PEG-120 Metyl Glucose Dioleate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Linalool, Glycerin, Propylene Glycol , Laureth-23, Benzyl Alcohol, Limonene, Trideceth-5, Sodium Sulfate.

Použitie:
Naneste na mokré vlasy, vmasírujte a opláchnite.

Lak na vlasy Syoss SalonPlex 300 ml

Hľadáte lak na vlasy, ktorý vám nezlepí vlasy? Potom vyskúšajte Syoss SalonPlex lak na vlasy. Vďaka jeho zloženiu vám zaručí extra silnú fixáciu až na 48 hodín a zároveň nezlepí vlasy. Dosiahnete tak pevný a hladký účes. Ďalšou jeho výhodou je, že nevysušuje vlasy, ľahko sa vyčesáva a nezanecháva zvyšky. 

Zloženie:
Dimetyl Ether, Alcohol denat., Aqua, Octolacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Mathacrylate Copolymer, Aminometyl Propanol, lsopropyl Myristate, Parfum, Panthenol, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Limonene.

Použitie:
Pretrepte a nastriekajte na vlasy do požadovaného účesu.

Kód:  VBAL0697
Produktové číslo:  9000101225631
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08