Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SYOSS Root Retoucher Tmavo mahagónový 120 ml

4,5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SYOSS Root Retoucher Tmavo mahagónový 120 ml

Luxusný sprej na odrasty SYOSS Root Retoucher Tmavo mahagónový obsahuje veľmi jemné minerálne pigmenty, ktoré účinne a bleskovo rýchlo prekryjú svetlé a sivé odrasty. Tento sprej na odrasty bol, rovnako ako všetky produkty značky Syoss, vyvinutý v spolupráci so skúsenými kaderníkmi, ktorí presne vedia, čo vaše vlasy potrebujú a čo je pre ne najlepšie. Táto tónovacia farba v spreji sa vymýva počas 1 umytia a je navrhnutá až pre 25 aplikácií. Doprajte svojim vlasom nový vzhľad ako od kaderníka, doprajte im starostlivosť profesionálnej vlasovej kozmetiky Syoss!

Kľúčové vlastnosti spreja na odrasty Syoss Tmavo mahagónový

  • Jemné minerálne pigmenty účinne a rýchlo prekryjú svetlé a sivé odrasty
  • Vymýva sa počas 1 umytia
  • Až pre 25 aplikácií
  • Vyvinutý v spolupráci so skúsenými kaderníkmi
  • Odtieň vhodný na všetky červenohnedé odtiene
  • Starostlivosť profesionálnej vlasovej kozmetiky Syoss Root Retoucher Tmavo mahagónový

Aplikácia spreja na odrasty

Fľaštičku s prípravkom poriadne pretrepte a ramená prekryte uterákom. Fľašku so sprejom držte pri užití vo zvislej polohe. Zo vzdialenosti cca 10 cm rovnomerne jemným stlačením nastriekajte ku korienkom suchých a umytých vlasov. Aplikujte pomocou krátkych strekov. Precízny rozprašovač zaisťuje aplikáciu presne tam, kam potrebujete. Pri použití väčšieho množstva môže dôjsť k olupovaniu farby. Sprej na odrasty Syoss Tmavo mahagónový môžete používať denne na aplikácie medzi farbením. Je vhodný na všetky červenohnedé odtiene. Z pokožky či iných povrchov možno farbu zmyť pomocou mydla. 

Zloženie:
butane, alcohol denat., isobutane, aluminium starch octenylsucciante, oryza sativa starch, CI 77491, CI 77499, CI 77007, isopropyl myristate, silica, stearalkonium hectorite, aqua, propylene carbonate, triethoxycaprylylsilane, cetrimonium chloride

Kód:  VLS875
Produktové číslo:  9000101208269
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14