Obnoviť stránku

SYOSS Purify & Care 200 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SYOSS Purify & Care 200 ml

 

Zdá sa vám, že vaše vlasy strácajú svoju farbu? Blednú a mizne ich vitalita? Chce to zmenu. Pomôže im kondicionér na vlasy SYOSS Purify & Care. Vlasy vyživí zvnútra do hĺbky a dodá im hodvábny lesk, objem aj zdravý vzhľad.

Kľúčové vlastnosti

  • Výživa vlasov do hĺbky
  • Proti vyblednutiu farby
  • Hodvábny lesk
  • Pre zdravý vzhľad vlasov
  • Pružnosť po celej dĺžke vlasového vlákna
  • Príjemná vôňa

Proti vyblednutiu farby vlasov

Ak hľadáte vlasový prípravok, ktorý by pomohol vašim vlasom chrániť svoju farbu pred vyblednutím, siahnite po kondicionéri SYOSS Purify & Care. Jeho vyvážená receptúra ??navyše poskytne vlasom hĺbkovú výživu, spevní ich po celej dĺžke vlasového vlákna. S príjemnou vôňou.


Určenie:
Pomoc vlasom pred vyblednutím.

Typ vlasov:
Pre normálne vlasy.

Spôsob použitia:
Do vlhkých alebo suchých vlasov rovnomerne aplikujte potrebné množstvo kondicionéru. Neoplachujte! oužívajte po každom umytí vlasov.

 
Zloženie:
Aqua, Cyclomethicone, Phenyl Trimethicone, Hydrolyzed Keratin, Prunus armeniaca Kernel Oil, Panthenol, Dimethiconol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, polyquaternium-16, Lactic Acid, Parfum, Cetrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Linalool, Citric Acid, Geraniol , Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.

 

 

 

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Lesk, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Normálne

Objem

Objem 200 ml
Kód:  VLS646
Produktové číslo:  9000101022629
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04