Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SYOSS Max Hold vosk na vlasy 150 ml

3,7 3 hodnotení
5,20 €

SYOSS Max Hold vosk na vlasy 150 ml

Vosk na vlasy SYOSS Max Hold Wax vám umožní jednoducho a rýchlo dosiahnuť upravený vzhľad. Aj z nepoddajných vlasov vytvoríte vďaka tomuto prípravku počas krátkej chvíle, a len pomocou rúk, perfektný účes. SYOSS Max Hold Wax sa vyznačuje extra silnou kontrolou nad vlasmi a stredným leskom. Na vytvarovanie skvelého účesu už nepotrebujete veľa pomôcok ani pomoc profesionálov. Stačí, keď budete používať profesionálnymi kaderníkmi navrhnuté prípravky značky SYOSS. Zloženie Syoss Max Hold vosku na vlasy nelepí ani nezanecháva zvyšky, neobsahuje alkohol ani silikóny. S Max Hold Wax ľahko a rýchlo vykúzlite úžasne uhladený a upravený účes.

Kľúčové vlastnosti vosku na vlasy SYOSS Max Hold Wax

  • Stylingový vosk na vlasy umožňujúci perfektnú kontrolu nad účesom
  • SYOSS Max Hold Wax zaručí extra silnú fixáciu
  • Profesionálny vlasový prípravok značky SYOSS vyvinutý so skúsenými kaderníkmi
  • Neobsahuje alkohol ani silikóny
  • Prípravok Max Hold Wax poteší stredným prirodzeným leskom
  • Profesionálna kozmetická kvalita na jednoduché a rýchle domáce použitie
  • Zloženie Syoss Max Hold vosku na vlasy nelepí ani nezanecháva zvyšky
  • Na úžasne uhladené a upravené vlasy

Spôsob použitia:
V dlani rozotrite malé množstvo prípravku. Na dosiahnutie svojho vysnívaného vzhľadu aplikujte na suché vlasy. V prípade potreby použite väčšie množstvo prípravku.

Zloženie

Aqua (water, eau), Cera albumu (beeswax, cire d' abeille), Petrolatum, PVP, C12-15 alkylbenzoát, Stearic acid, Palmitic acid, Cetyl alcohol, Steareth-21, stearát-2, Paraffinum liquidum (mineral oil, huile minérale), Parfum (fragrance), PPG-5-ceteth-20, Phenoxyethanol, Oleth-20, VP/DMAPA acrylates copolymér, Cetearyl alcohol, Caprylyl glycol, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Aminometylpropanol, Benzyl alcohol, Dicetyl phosphate, Ceteth-10 phosphate, Linalool, C12-15 alcohols, Ethylhexylglycerín, Limonene, Geraniol, Citronellol, Benzalkonikum chloride, Tropolone, Citral

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Vosk

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Extra silná fixácia

Účinok

Účinok Lesk, Fixácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 150 ml
Kód:  KSVL6592
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000101681543
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03