Obnoviť stránku

Syoss kúra v spreji Oleo Intense 150 ml

4,7 54 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Syoss kúra v spreji Oleo Intense 150 ml

Syoss kúra v spreji Oleo Intense

Vlasová kúra Oleo Intense vo forme spreja poskytne vašim vlasom hĺbkovú hydratáciu a termoaktívnu starostlivosť pre dokonalý výsledok pri fénovaní. Bohatá receptúra prípravku, ktorá obsahuje keratín, posilňuje štruktúru vlasového vlákna a dodáva jej hĺbkovú regeneráciu bez zaťaženia. Zanecháva vlasy jemné, pružné a prirodzene lesklé. Použite vlasovú kúru Syoss pre krásne vlasy ako zo salónu!

Vlasová kúra Oleo Intense je pre jednoduchšie a rýchlejšie použitie vo forme spreja, ktorý na vlasy jednoducho nastriekate. Prípravok sa neoplachuje. Udrží vaše vlasy zdravé a nepoškodené aj po každodennom fénovaní. Poskytuje im spoľahlivú termo ochranu, aby nedošlo k poškodeniu štruktúry vlasového vlákna a navyše vlasy hĺbkovo regeneruje. Doprajte si kvalitnú vlasovú kúru, ktorá vám pomôže vlasy upraviť bez nebezpečenstva poškodenia!
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Naneste na uterákom vysušené vlasy a neoplachujte. Pre perfektný výsledok vlasy vyfénujte.
Objem:
150 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 150 ml
Kód:  VLS023
Produktové číslo:  3838824270333
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13