Obnoviť stránku

SYOSS Heat protection - stylingový sprej 250 ml

4,2 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 4,03 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 3,31 €/ks

SYOSS Heat protection - stylingový sprej 250 ml

Vlasový sprej SYOSS Heat protection - stylingový sprej

Vlasový sprej Heat protection je určený pre vlasy upravované fénom alebo žehličkou, ktoré spoľahlivo ochráni pred teplom. Profesionálny stylingový sprej má vysoko účinnú receptúru, ktorá vlasom zabezpečí uhladený a žiarivý vzhľad bez poškodenia. Sprej chráni vlasy pred stratou vlhkosti a vytvára tepelný štít až do teploty 220 °C. Účinne a dlhodobo zabraňuje krepovateniu vlasov. Chráňte svoje vlasy pred poškodením teplom pri záverečnom stylingu!

Po použití vlasového spreja Heat protection budú vaše vlasy chránené pred krepovatením až na dobu 24 hodín. Aplikuje sa na suché alebo vlhké vlasy po umytí. Jedinečným spôsobom vlasy chráni pred teplom zo žehličky, fénu, poprípade aj kulmy. Je určený na vyrovnávanie vlasov a tvorbu moderných hladkých účesov. Prípravok je využívaný profesionálnymi stylistami, ktorí oceňujú jeho kvalitu aj jednoduché používanie. Vytvorte moderný účes a dodajte svojim vlasom lesklý a zdravý vzhľad!
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Aplikácia na suché vlasy - aplikujte na oddelené pramienky suchých vlasov pred použitím žehličky na vlasy. Aplikácia na mokré alebo vlhké vlasy - rovnomerne aplikujte po celej dĺžke vlasov, vyfúkajte fénom a potom v prípade potreby na suché vlasy použite žehličku. Nepoužívajte vlasovú žehličku na mokré alebo vlhké vlasy!

Objem:
250 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 250 ml
Kód:  STL020
Produktové číslo:  9000100591256
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18