Obnoviť stránku

SYOSS Ceramide 500 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 3,40 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 3,05 €/ks

SYOSS Ceramide 500 ml

Jemný šampón s veľkou silou Syoss Ceramide dôkladne čistí vlasy od nečistôt, mastnoty aj odumretých kožných buniek a zároveň ich jedinečným spôsobom posilňuje. Viditeľne znižuje lámavosť vlasových vlákien a štiepenie končekov a hĺbkovo vlasy regeneruje. Obsahuje špeciálny Ceramide Keratin Complex, ktorý vlasy vyživuje a udržuje v nich hydratačnú rovnováhu. Používajte posilňujúci šampón, aby vaše vlasy boli zdravé, pevné a lesklé!

Vlastnosti šampónu

  • Hĺbkovo vlasy regeneruje
  • Dodáva vlasom výživu
  • Udržuje vo vlasoch hydratačnú rovnováhu
  • Dôkladne vlasy čistí a posilňuje
  • Znižuje lámavosť vlasov
  • Zanecháva vlasy jemné, pevné a lesklé

Silný pomocník pre krásne vlasy

Krásne vlasy musia byť predovšetkým zdravé a silné. Šampón Syoss Ceramide vlasy intenzívne posilňuje a zanecháva ich až desaťkrát silnejšie, než by boli bez ošetrenia. Pri pravidelnom používaní rýchlo premieňa slabé a krehké vlasy na očarujúcu hrivu s prirodzeným leskom a so zdravým vzhľadom. Využite vlasovú kozmetiku, ktorá vaše vlasy spoľahlivo posilní!

Typ vlasov:
Pre slabé a krehké vlasy.

Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy a jemne napeňte. Po umytí vlasy dôkladne opláchnite a pokračujte bežnou vlasovou starostlivosťou. 

Aktívne látky:

  • Ceramide Keratin Complex - vlasy vyživuje, posilňuje a udržiava v nich hydratačnú rovnováhu

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Ceramide NP, Hydrolyzed keratín, Panthenol, Prunus armeniaca kernel oil, Disodium cocoamphodiacetate, Glycol distearate, Citric acid, Sodium benzoate, Cocamide MEA, Dimethicone, PEG-7 glyceryl cocoate, Parfum, laureth-4, PEG-40 hydrogenated castor oil, guar hydroxypropyltrimonium chloride, hydrogenated castor oil, Mica, Hexyl cinnamal, laureth-23, Glycerín, Benzyl alcohol, Linalool, Citronellol, Limonene, Propylene glycol, CI 77891

Kód:  VLS632
Produktové číslo:  9000100995382
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09