Obnoviť stránku

SWISSDENT Sada 4 × 4 Test the Best 4× 10 ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €
Pri kúpe 1 balenie 12,90 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 12,52 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 12,25 €/balenie

SWISSDENT Sada 4 × 4 Test the Best 4× 10 ml

Sada dentálnej hygieny na intenzívne bielenie SWISSDENT 4 × 4 Test the Best obsahuje 4 obľúbené zubné pasty: EXTREME, GENTLE, CRYSTAL a BIOCARE. Tuby s objemom 10 ml sú umiestnené v krásnej darčekovej škatuľke a môžu tak byť milou pozornosťou pri každej príležitosti. SWISSDEND EXTREME je patentovaná bieliaca zubná pasta na každodenné použitie vhodná na odfarbenie zubov od čaju, kávy, červeného vína alebo tabaku. Jemne bieliaca zubná pasta GENTLE je ideálna pre citlivé zuby a ďasná. CRYSTAL pôsobí proti starnutiu zubnej skloviny, vytvára novú vrstvu, znižuje citlivosť a dodáva zubom živiny. BIOCARE vďaka kombinácii účinných látok spevňuje povrch zubov.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady SWISSDENT 4 × 4 Test the Best, 4× 10 ml

  • Súprava dentálnej hygieny na intenzívne bielenie
  • Sada obsahuje 4 zubné pasty: EXTREME, GENTLE, CRYSTAL a BIOCARE
  • SWISSDENT 4 × 4 Test the Best má krásne luxusné darčekové balenie
  • Zubná pasta EXTREME je obzvlášť vhodná na odfarbenie zubov od čaju, kávy, červeného vína alebo tabaku
  • SWISSDENT GENTLE zaistí šetrné čistenie prírodnými enzýmami a jemnými leštiacimi prostriedkami s veľmi hlbokou abrazivitou
  • CRYSTAL obsahuje biominerály, ktoré pomocou biomimetickej mineralizácie posilňujú kryštalickú štruktúru zuba
  • Zubná pasta BIOCARE s novou kombináciou účinných látok spevňuje povrch zubov a chráni pred citlivosťou

Zubná pasta SWISSDENT EXTREME s maximálnym bieliacim účinkom

Bieliaca zubná pasta EXTREME Whitening Toothpaste je maximálne šetrná zubná pasta na bielenie silne zafarbených zubov. Cieľom je zosvetliť povrch zubov pomocou kombinácie enzýmov a mikronizovanej peroxidovej formuly, bez potreby dosahovať vysoké hodnoty abrazivity dentínu. Abrazivita 40 RDA prestavuje veľmi nízku hodnotu oproti iným pastám na trhu. Pasta je ideálna na čistenie farebných škvŕn, napríklad po fajčení, pití červeného vína, čaju alebo kávy. Prírodné enzýmy papaín a bromelaín, získavané z papáje a ananásu, dokonale odstraňujú zubný povlak a nechcené zafarbenie na povrchu zubov. Ďalšou významnou zložkou tejto luxusnej zubnej pasty je Nanoxyd, mikronizovaný kalcium peroxid, ktorý odfarbuje pigmenty, ako z povrchu zuba, tak medzi kryštálmi skloviny. Koenzým Q10 spolu s vitamínom E posilňujú a revitalizujú ďasná. Neobsahuje peniacu zložku SLS, a vďaka tomu je zubná pasta Extreme Whitening vhodná aj na čistenie citlivých úst so sklonom k tvorbe nepríjemných áft a iných ústnych zápalov. Pasta obsahuje fluoridy (1 180 ppmF) na ochranu zubnej skloviny pred vznikom zubného kazu. Výrazná mentolová príchuť osvieži dych na niekoľko hodín.

Koenzým Q10 a vitamín E podporujú obnovu buniek a revitalizáciu ďasien

Jemná bieliaca zubná pasta pre citlivé zuby SWISSDENT GENTLE je vhodná pri ľahkom zafarbení zubov s prílišnou citlivosťou. Patentovaná mikrotechnológia bieli zuby extrémne šetrne a čistí ich bez poškodenia povrchu. Vďaka nízkej hodnote RDA 25 zaisťuje GENTLE extrémne jemné a minimálne abrazívne čistenie zubov, a je preto vhodná aj pre fixné zubné náhrady, ako sú korunky. Táto zubná pasta bez laurylsulfátu sodného obsahuje koenzým Q10 a vitamín E podporujúci obnovu buniek a revitalizáciu ďasien a môžu ju tak používať aj deti od 7 rokov.

Regeneračná pasta SWISSDENT Crystal je bez fluoridu

Kvalitná švajčiarska firma, na čele so zubným hygienistom a odborníkom Dr. Velkoborským, navrhla úplne novú revolučnú zubnú pastu SWISSDENT CRYSTAL Toothcream. Poskytuje dokonalú regeneračnú kúru pre citlivé zuby a ďasná. Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu zosvetľuje a spevňuje zubnú sklovinu. Efektívne odstraňuje zubný povlak a farebné pigmenty, čím napomáha dlhodobo žiarivému úsmevu bez nebezpečenstva vzniku zubného kameňa. Pastu sa odporúča aplikovať večer, pred spaním. Pokiaľ chcete dosiahnuť ešte účinnejších výsledkov, ústa po použití pasty nevyplachujte a nechajte ju pôsobiť cez noc. Bio-mimetické minerály napomáhajú anti-aging (proti-starnúcemu) efektu. Biele sfarbenie látok dodáva zubom svetlejší a mladší odtieň. Navyše neobsahuje dráždivé peroxidy a ďalšie penivé zložky SLS. Výsledky preukázali, že hodnota abravizivity u bieliacej pasty dosahuje 14 RDA, čo je značný rozdiel oproti bežným pastám pre citlivé zuby s hodnotou medzi 24 až 70 RDA. Doprajte svojim ústam profesionálnu starostlivosť a odmenou vám bude ich zdravý a žiarivý vzhľad.

SWISSDENT BIOCARE regeneračná a zosvetľujúca pasta pre zuby

Zubná pasta SWISSDENT BIOCARE sa stará o váš chrup a pomáha pri problémoch so zlým dychom v celej ústnej dutine. Jej zloženie je obohatené o mikroperly v kapsulách, ktoré sa pri čistení zubov rozpúšťajú a aktívne pôsobia proti baktériám spôsobujúcim nepríjemný zápach z úst. Medzi ďalšie aktívne látky patria dokonale čistá voda z alpského ľadovca, ktorá je bohatá na minerály, a výťažok z plesnivca alpského. Nechýba ani vitamín E starajúci sa o ďasná. Pasta zanecháva pocit dokonale čistých a sviežich úst. Obľúbite si ju aj pre jej výraznú a veľmi osviežujúcu príchuť.

Objem:
4× 10 ml

Zloženie EXTREME:
Aqua, hydratovaný oxid kremičitý, glycerín, sorbitol, hydroxid hlinitý, olej Mentha Piperita, kokamidopropylbetain, extrakt Chondrus Crispus, monofluorofosfát sodný, CI 77891, hydrogénuhličitan sodný, citrát zinočnatý, peroxid vápenatý, bromid chromitý, sodík vápenec, sodná soľ sacharínu, modifikovaný kukuričný škrob, limonén, metylparabén, laktóza, sacharóza, tokoferol-acetát, ubichinon, kapryl/kaprylový triglycerid. (RDA 40) Obsahuje monofluorofosfát sodný (1 180 ppmF)

Zloženie GENTLE:
Aqua, hydratovaný oxid kremičitý, glycerín, sorbitol, hydroxid hlinitý, CI 77891, olej Mentha Piperita, kokamidopropylbetain, extrakt Chondrus Crispus, monofluorofosfát sodný, citrát zinočnatý, peroxid vápenatý, bromelín, chlorid sodný, papaín, uhličitan vápenatý, Sacharín sodný, modifikovaný kukuričný škrob, limonén, laktóza, sacharóza, tokoferol acetát, ubichinon, triglycerid kapryl/kapric. (RDA 25) Obsahuje monofluorofosfát sodný (1 180 ppmF)

Zloženie CRYSTAL:
Aqua, Glycerín, Sorbitol, Hydratovaný oxid kremičitý, PEG-8, Fosforečnan vápenatý, Glycerofosfát vápenatý, Poloxamér 124, Dusičnan draselný, Xantánová guma, Aróma, Kokamidopropylbetain, Acesulfam draselný, Hydroxyetylcelulóza, Xylitol, Citrát zinočnatý, Papaín Olej, chlorid sodný, limonén, laktóza, listový olej Gaultheria Procumbens, listový olej z eukalyptu Globulus, tokoferol acetát, polyaminopropyl biguanid, oxid cínu, sľuda, CI 77891, CI 77947. (RDA 14)

Zloženie BIOCARE:
Aqua, Glycerín, Hydratovaný oxid kremičitý, Dusičnan draselný, Fosforečnan vápenatý, Lauryl glukozid, Olej Mentha Piperita, Uhličitan vápenatý, CI 77947, Pyrofosfát tetrapraselný, Acesulfam draselný, Kethylglutamát dvojsodný, Akryláty/C10-30 Alkyl akrylát, CrossPolo, Xylitol, karnitín, hydroxid draselný, listový olej Gaultheria procumbens, kokosylglutamát sodný, chlorid draselný, chlorid sodný, propylénglykol, kyselina citrónová, polyaminopropyl biguanid, limonén, kyselina jablčná, hyaluronát sodný, tokoferol acetát, olej Extrakt zo semena Albus, extrakt z listov Psidium guajava, extrakt z ovocia Terminalia bellerica, extrakt z kvetov Spilanthes Acmella, maltodextrín, extrakt z listov Centella Asiatica, extrakt z ovocia Punica granatum, extrakt z listov Rosmarinus Officinalis. (RDA 38)

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, Ochrana ďasien, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 40 ml
Kód:  ZUB1411
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7640126190419

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13