Obnoviť stránku

SWISSDENT Extreme Whitening Toothpaste 50 ml

4,6 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,46 €
Pri kúpe 1 ks 12,46 €/ks
Pri kúpe 2 ks 11,83 €/ks
Pri kúpe 3-4 ks 11,21 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 10,58 €/ks

SWISSDENT Extreme Whitening Toothpaste 50 ml

Bieliaca zubná pasta SWISSDENT Extreme Whitening Toothpaste je maximálne šetrná zubná pasta vhodná na bielenie veľmi zafarbených zubov. Jej cieľom je zosvetliť povrch zubov pomocou kombinácie enzýmov a mikronizovanej peroxidovej formule bez toho, aby bolo potrebné dosahovať vysoké hodnoty abrazivity dentínu. Abrazivita 40 RDA prestavuje veľmi nízku hodnotu oproti iným pastám na trhu. Pasta je ideálna na čistenie farebných škvŕn spôsobených napríklad fajčením, pitím červeného vína, čaju alebo kávy.

Prírodné enzýmy papaín a bromelaín, získavané z papáje a ananásu, dokonale odstraňujú zubný povlak a nechcené zafarbenie na povrchu zubov. Ďalšou významnou zložkou tejto luxusnej zubnej pasty je Nanoxyd, mikronizovaný kalcium peroxid, ktorý odfarbuje pigmenty, ako na povrchu zuba, tak i medzi kryštálmi skloviny. Koenzým Q10 posilňuje a revitalizuje ďasná. Antioxidant, ktorý je obsiahnutý vo vitamíne E, regeneruje ďasná.

Bieliaca pasta SWISSDENT Extreme Whitening neobsahuje peniacu zložku SLS a vďaka tomu je vhodná aj na čistenie citlivých úst so sklonom k tvorbe nepríjemných áft a iných ústnych zápalov. Pasta obsahuje fluoridy (1180 ppmF), ktoré chránia zubnú sklovinu pred vznikom zubného kazu. Výrazná mentolová príchuť osvieži váš dych na niekoľko hodín.

Aktívne látky:

  • Prírodné enzýmy papaín a bromelaín odstraňujú zubný povlak a zafarbenie na povrchu zubov
  • Nanoxyd odfarbuje pigmenty
  • Koenzým Q10 posilňuje a revitalizuje ďasná
  • Vitamín E regeneruje ďasná

Určené pre:
Osoby s veľkými pigmentovými škvrnami na zuboch.
Vhodné pre fajčiarov, ktorým čistí dych aj zafarbenie zubov.

Použitie:
Čistite 3x denne minimálne 2 minúty.

Objem:
50 ml

Zloženie

Aqua, hydratovaný oxid kremičitý Glycerín, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, Mentha Piperita Oil, Cocamidopropyl Betaine, Chondrus Crispus Extract, Sodium Monoflurophosphate, CI 77891, Sodium Bicarbonate, Zinc Citrate, Calcium Peroxide, Bromelaín, Sodium Chloride, papaín, Calcium Hydroxide, Uhličitan vápenatý, Sodium Saccharin, Corn Strach Modified, Limonene, Metylparabén, Lactose, Sucrose, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Caprylic / Capric Triglyceride. (RDA ca. 40)

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre fajčiarov

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 50 ml
Kód:  KSPZ0014
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7640126190303

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12