Obnoviť stránku

SWISSDENT Extreme Promo Kit

4,6 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
22,90 €

SWISSDENT Extreme Promo Kit

Súprava dentálnej kozmetiky SWISSDENT Extreme Promo Kit obsahuje bieliacu zubnú pastu Extreme Whitening Toothpaste, ústny sprej Extreme Mouth Spray, zubnú kefka Swissdent Profi Colours a taštičku. Táto zaujímavá a veľmi účinná súprava pre zdravé a krásne zuby zaujme každého, kto dbá o svoje zuby a správnu dentálnu hygienu. Vďaka peknému baleniu v praktickej taštičke je možné túto sadu darovať ako praktický darček, ktorý zaručene poteší!

Bieliaca zubná pasta Extreme Whitening Toothpaste (100 ml)


Táto účinná pasta je určená pre fajčiarov, a preto obsahuje zložku "baking soda", ktorá napomáha k odstraňovaniu veľkých pigmentáciou usadených na zuboch. Zubná hygiena patrí v súčasnej dobe už k základným hygienickým návykom. Kvalita zubov, starostlivosť o ne a absolvované preventívnej lekárske prehliadky vypovedajú o zdravom úsudku a vysokej úrovni hygieny každého človeka lepšie ako luxusné oblečenie a drahé parfumy.
Bohaté zloženie tejto luxusnej pasty zaisťuje jej skvelú účinnosť. Hodnota abrazivity je vyššia a dosahuje 40 RDA. Bioaktívne kalcium peroxid v nanoformule preniká medzi kryštály skloviny a odfarbuje farebné pigmenty. Dvojitá dávka enzýmov papaín a bromelaín šetrne odstráni zafarbenie z povrchu zubov. Pridaný Koenzým Q10 a vitamín E revitalizujú ďasná. Táto špeciálna pasta má výrazne sviežu mentolovú príchuť. Neobsahuje SLS a preto málo pení. Obsah fluoridov 1 140 ppmF. Rozmaznávajte svoje zuby kvalitnou zubnou pastou, aby boli zdravé a krásne!
Aktívne látky:

  • Bioaktívne kalcium peroxid v nanoformule preniká medzi kryštály skloviny a odfarbuje farebné pigmenty.
  • Dvojitá dávka enzýmov papaín a bromelaín šetrne odstránia zafarbenie z povrchu zubov.
  • Pridaný Koenzým Q10 a vitamín E revitalizujú ďasná.


Typ zubov:
Pre všetky typy zubov, najmä pre zuby so sklonom k väčšiemu zafarbovania alebo pre fajčiarov.
Použitie:
Používajte 2× denne. Po vyčistení ústa nevyplachujte, iba pastu vypľujte.

Ústny sprej Extreme Mouth Spray (9ml)


Táto ústna osviežujúca voda v spreji má bieliaci účinok. Skvele ju využijete pred rokovaním s vašimi obchodnými partnermi, rovnako ako po ránu, pred nástupom do dopravného prostriedku, kde ostatní cestujúci váš svieži dych zaiste ocenia. Veľmi vhodné použitie tohto spreja je tiež po požití alkoholu alebo aromatického jedla. Extreme sprej garantuje svieži dych až 3 hodiny po aplikácii. Pretože je tento jedinečný sprej veľmi intenzívny, vystačí 3-5 dávok na celý deň. Zaistite si svieži dych a nádherne biele zuby!
Použitie:
Aplikujte vstrekom do úst a použite podľa potreby, najviac 5 dávok denne.

Zubná kefka Swissdent Profi Colours


Táto kefka má mäkké až stredne tvrdá vlákna, ktorá dokonale vyčistia vaše zuby. Vlákna majú optimálnu tvrdosť a ošetria nielen vaše zuby, ale aj ďasná. Špeciálne upravené vlákna sa spoľahlivo dostanú všade tam, kde iná kefka nemá šancu. Kvalitná kefka je polovica úspechu pri čistení vašich zubov!
 

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre fajčiarov

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Ochrana ďasien

Obsah sady

Obsah sady Zubná pasta, Zubná kefka, Ústny sprej, Taštička
Kód:  KSPZ0010
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7640126190150

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06