Obnoviť stránku

SWISSDENT Emergency Kit Extreme

4,3 3 hodnotení
Pri kúpe 1 ks 21,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 21,24 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 20,81 €/ks

SWISSDENT Emergency Kit Extreme

Súprava dentálnej kozmetiky SWISSDENT Emergency Kit Extreme obsahuje bieliacu zubnú pastu Extreme Whitening Toothpaste, ústny sprej Extreme Mouth Spray, zubnú kefku Swissdent Whitening Red a taštičku. Táto zaujímavá a veľmi účinná súprava pre zdravé a krásne zuby zaujme každého, kto dbá o svoje zuby a správnu dentálnu hygienu. Vďaka peknému baleniu v praktickej taštičke je možné túto sadu darovať ako praktický darček, ktorý zaručene poteší.

Zubná pasta Swissdent Extreme Whitening Toothpaste 50 ml

Bieliaca zubná pasta Extreme Whitening Toothpaste je maximálne šetrná zubná pasta pre bielenie veľmi zafarbených zubov. Cieľom je zosvetliť povrch zubov pomocou kombinácie enzýmov a mikronizovanej peroxidovej formule, bez potreby dosahovať vysoké hodnoty abrazivity dentínu. Abrazivita 40 RDA prestavuje veľmi nízku hodnotu oproti iným pastám na trhu. Pasta je ideálna pre čistenie farebných škvŕn, napr. po fajčení, pití červeného vína, čaju alebo kávy.

Prírodné enzýmy papain a bromelain, získavané z papáje a ananásu, dokonale odstraňujú zubný plak a nechcené zafarbenie na povrchu zubov. Ďalšou významnou zložkou tejto luxusnej zubnej pasty je Nanoxyd, mikronizovaný kalcium peroxid, ktorý odfarbuje pigmenty, ako povrchu zuba, tak medzi kryštálmi skloviny. Koenzým Q10 posilňuje a revitalizuje ďasná. Antioxidant, ktorý je obsiahnutý vo vitamínu E, revitalizuje ďasná.

Neobsahuje peniacu zložku SLS a vďaka tomu je zubná pasta Nano Whitening vhodná aj pre čistenie citlivých úst so sklonom k ??tvorbe nepríjemných áft a iných ústnych zápalov. Pasta obsahuje fluoridy (1180 ppmF) pre ochranu zubnej skloviny pred vznikom zubného kazu. Výrazná mentolová príchuť osvieži dych na niekoľko hodín.

Aktívne látky:
Prírodné enzýmy papain a bromelain odstraňujú zubný plak a zafarbenie na povrchu zubov.
Nanoxyd odfarbuje pigmenty.
Koenzým Q10 posilňuje a revitalizuje ďasná.
Vitamín E revitalizuje ďasná.

Určené pre:
Osoby s veľkými pigmentovými škvrnami na zuboch.
Vhodné pre fajčiarov, ktorým čistí dych aj zafarbenie zubov.

Ústny sprej Extreme Mouth Spray 9 ml

Táto ústna osviežujúca voda v spreji má bieliaci účinok. Technológia OXYgard, ktorá nepríjemné aróma odstráni oxidačným procesom, ktorý zároveň odfarbuje pigmentácie na povrchu zubnej skloviny. Extrémne rýchlo odstráni z dychu aj arómu kávy, cigarety, alkoholu či cesnaku. Skvele ju využijete pred rokovaním s vašimi obchodnými partnermi, rovnako ako po ránu. Extreme sprej garantuje svieži dych až 3 hodiny po aplikácii. Pretože je tento jedinečný sprej veľmi intenzívny, vystačia 3 – 5 dávky na celý deň. Zaistite si svieži dych a nádherne biele zuby.

Použitie:
Aplikujte vstrekom do úst a použite podľa potreby, najviac 5 dávok denne.

Zubná kefka Swissdent Whitening Red

Táto kefka má mäkké vlákna, ktoré dokonale vyčistía vaše zuby. Vlákna majú optimálnu tvrdosť a ošetria nielen vaše zuby, ale aj ďasná. Špeciálne upravené vlákna sa spoľahlivo dostanú všade tam, kde iný kefka nemá šancu. Kvalitná kefka je polovica úspechu pri čistení vašich zubov.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Ochrana ďasien

Obsah sady

Obsah sady Zubná pasta, Zubná kefka, Ústny sprej, Taštička
Kód:  KSPZ0020
Produktové číslo:  7640126190181

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18