Obnoviť stránku

SWISSDENT Crystal 50 ml

4,6 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,46 €
Pri kúpe 1 ks 12,46 €/ks
Pri kúpe 2 ks 11,83 €/ks
Pri kúpe 3-4 ks 11,21 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 10,97 €/ks

SWISSDENT Crystal 50 ml

SWISSDENT Crystal Toothcream

Kvalitná švajčiarska firma, na čele so zubným hygienistom a odborníkom Dr. Velkoborským, navrhla celkom novú revolučnú zubnú pastu SWISSDENT Crystal Toothcream. Poskytuje dokonalú regeneračnú kúru pre citlivé zuby a ďasná. Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu zosvetľuje a spevňuje zubnú sklovinu. Efektívne odstraňuje zubný povlak a farebné pigmenty, čím napomáha dlhodobo žiarivému úsmevu bez nebezpečenstva vzniku zubného kameňa.
Pasta sa odporúča aplikovať večer, pred spaním. Ak chcete dosiahnuť ešte účinnejších výsledkov, ústa po použití pasty nevyplachujte a nechajte ju pôsobiť cez noc. Bio-mimetické minerály napomáhajú anti-aging (proti-starnúcemu) efektu. Biele sfarbenie látok dodáva zubom svetlejší a mladší odtieň. Navyše neobsahuje dráždivé peroxidy a ďalšie penivé zložky SLS. Výsledky preukázali, že hodnota abravizivity u bieliacej pasty dosahuje 14 RDA, čo je značný rozdiel oproti bežným pastám pre citlivé zuby s hodnotou medzi 24 - 70 RDA. Doprajte svojim ústam profesionálnu starostlivosť a odmenou vám bude ich zdravý a žiarivý vzhľad!
Použitie:
Naneste na zubnú kefku a krúživými pohybmi vyčistite povrch zubov. Pre zvýraznenie bieliacich a ošetrujúcich účinkov nevyplachujte ústa a nechajte pôsobiť pastu cez noc.
Objem:
50ml

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 50 ml
Kód:  KSPZ0003a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7640126190686

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17