Obnoviť stránku

SWISSDENT Crystal Toothcream 100 ml

4,5 221 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 16,63 €/ks
Pri kúpe 2 ks 16,13 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 15,80 €/ks

SWISSDENT Crystal Toothcream 100 ml

Kvalitná švajčiarska firma, na čele so zubným hygienistom a odborníkom Dr. Velkoborským, navrhla úplne novú revolučnú zubnú pastu SWISSDENT Crystal Toothcream. Poskytuje dokonalú regeneračnú kúru pre citlivé zuby a ďasná. Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu zosvetľuje a spevňuje zubnú sklovinu. Efektívne odstraňuje zubný povlak a farebné pigmenty, Čím napomáha dlhodobo žiarivému úsmevu bez nebezpečenstva vzniku zubného kameňa.
Pasta sa odporúča aplikovať večer, pred spaním. Ak chcete dosiahnuť ešte účinnejších výsledkov, ústa po použití pasty nevyplachujte a nechajte ju pôsobiť cez noc. Bio-mimetické minerály napomáhajú anti-aging (proti-starnúcemu) efektu. Biele sfarbenie látok dodáva zubom svetlejší a mladší odtieň. Navyše neobsahuje dráždivé peroxidy a ďalšie penivé zložky SLS. Výsledky preukázali, že hodnota abravizivity pri bieliacej paste dosahuje 14 RDA, čo je značný rozdiel oproti bežným pastám pre citlivé zuby s hodnotou medzi 24 – 70 RDA. Doprajte svojim ústam profesionálnu starostlivosť a odmenou vám bude ich zdravý a žiarivý vzhľad. Jedno balenie obsahuje 100 mililitrov.
Parametre a špecifikácia:
Typ:
Bieliaca zubná pasta
Určené pre:
Zosvetlenie a spevnenie zubnej skloviny
K večernému čisteniu zubov
Ďalšie vlastnosti:
Neobsahuje peroxidy
Odstraňuje plak a preventívne pôsobí proti zubnému kazu
Použitie:
Naneste na zubnú kefku a krúživými pohybmi vyčistite povrch zubov. Pre zvýraznenie bieliacich a ošetrujúcich účinkov nevyplachujte ústa a nechajte pôsobiť pastu cez noc.
Množstvo:
100 ml
Balenie obsahuje:
1 ks

Zloženie

Aqua, Glycerín, Sorbitol, hydratovaný oxid kremičitý PEG-8, Dicalcium Phosphate, Calcium Glycerophosphate, Poloxymér 124, Potassium Nitrate, Xanthan Gum, Aróma, Cocamidopropyl Betaine, Potassium Acesulfame, Hydroxyethylcellulose, Xylitol, Zinc Citrate, papaín, Aluminum Hydroxide, Mentha Piperita Oil, Sodium Chloride, Limonene, Lactose, Gaultheria procumbens Leaf Oil, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Polyaminopropyl Biguanide, Tin Oxide, Mica, CI 77891, CI 77947. (RDA ca. 14)

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 100 ml
Kód:  KSPZ0009
Produktové číslo:  7640126190655

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09