Obnoviť stránku

SWIFFER Sweeper čistiace ubrúsky 20 ks

4,8 181 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
6,10 €

SWIFFER Sweeper čistiace ubrúsky 20 ks


Kto hovoril, že SWIFFER je len na suché upratovanie? SWIFFER ponúka aj čistiace obrúsky na vytieranie podláh napustené účinnými čistiacimi prostriedkami, ktoré rozpúšťajú nečistoty, absorbujú ich a odstraňujú z povrchu. Sú jedinečným riešením, vďaka ktorému budú vaše podlahy čisté a voňavé. Čistiaci prostriedok, ktorý rozpúšťa nečistoty a obrúsok, ktorý ich absorbuje a odstraňuje z podlahy – vďaka tomu bude upratovanie vašich podláh z dlaždíc, alebo linolea jednoduché. Sú vhodné na použitie aj na drevené podlahy. Obrúsky SWIFFER Sweeper napustené čistiacim prostriedkom nepoužívajte na neupravené, naolejované, alebo voskované drevené povrchy, ani na nelepenú dlažbu, alebo koberce.

Kľúčové vlastnosti čistiacich obrúskov pre mop SWIFFER Sweeper, 20 ks

  • Rozpúšťajú nečistoty, absorbujú ich a odstraňujú z povrchu
  • Obrúsky SWIFFER pre čisté a voňavé podlahy
  • Napustené čistiacim prostriedkom, ktorý rozpúšťa nečistoty
  • Určené pre praktický mop SWIFFER Sweeper s 360° otočnou hlavicou
  • Čistiace obrúsky SWIFFER môžete používať na podlahy z linolea, dlaždíc a drevené podlahy

Čistiace obrúsky na dokonalé upratovanie mopom SWIFFER Sweeper

Na odstránenie odolných škvŕn jednoducho otočte hlavicu Sweeper a vydrhnite škvrny pomocou drsnejšieho zeleného prúžku. Vďaka plochej hlavici Sweeper dosiahnete na miesta, na ktoré by ste sa inak nedostali (pod gaučom, posteľou, chladničkou, umývačkou a podobne). SWIFFER Sweeper je univerzálny nástroj. Na utieranie prachu používajte prachovky a na umývanie podláh obrúsky SWIFFER napustené čistiacim prostriedkom.

Zloženie:
Konzervačné látky, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, parfumy.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Náhradný návlek
Kód:  UKL625
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8006540308288

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07