Obnoviť stránku

Sviečky GLADE

glade

Sviečky Glade navodia útulnú a príjemnú atmosféru

Sviečky Glade vytvoria vo vašej domácnosti príjemnú a útulnú atmosféru. Vybrať si môžete z vonných sviečok s vôňou jazmínu, jablka a škorice, vanilky alebo santalového dreva. Každá Glade sviečka prináša kúzelný aromatický zážitok, ktorý pretrváva ešte dlho po jej dohorení. Okrem nádherných vôní vás Glade sviečky potešia aj svojím elegantným dizajnom, vďaka ktorému sa stanú ozdobou vášho interiéru.

Glade sviečka

Kvetinové a ovocné vonné sviečky Glade

Premeňte váš dom alebo byt na útulný domov pomocou vonných sviečok. Glade sviečky uvoľňujú vďaka kvalitnému spracovaniu príjemnú arómu, aj keď nie sú zapálené. Preneste sa do rozkvitnutej záhrady či ovocného sadu a prevoňajte svoj domov nezameniteľnou vôňou zvodných pivoniek a višní. Sviečka je dokonalým darčekom, pretože vnáša vôňu do domácnosti. Ideálnym príkladom je vonná sviečka Glade Maxi I Love You, ktorá je vďaka sklenenej nádobe nielen štýlovým prvkom v interiéri, ale zároveň aj bezpečná.

Relaxačné a orientálne Glade sviečky

Radi si doprajete príjemnú večernú atmosféru? Sviečka Glade Decor vám s tým pomôže. Vybrať si môžete hneď z niekoľkých vôní a farieb podľa vlastných preferencií. Zatvorte oči a preneste sa do vzdialeného orientu, s čím vám pomôže vonná sviečka s vôňovou santalového dreva a jazmínu. Glade sviečka vďaka svojmu dekoratívnemu dizajnu ozvláštni váš interiér aj vo chvíľach, kedy nebude zapálená. Po zapálení potom vytvorí potrebnú uvoľňujúcu a relaxačnú atmosféru.

Vonné sviečky Glade
Glade sviečky

Limitované a vianočné vonné sviečky Glade

Vonné sviečky Glade vás prenesú do vašich obľúbených okamihov. Celoročnú kolekciu nádherných vôní skvele dopĺňa každoročná limitovaná vianočná kolekcia sviečok. Glade sviečky obsahujúce esenciálne oleje pomôžu podčiarknuť príjemnú atmosféru vášho domova. Interiér nielen príjemne prevoňajú, napríklad obľúbeným vanilkovým strukom a orchideou, ale stanú sa aj elegantnou dekoračnou ozdobou. A navyše vydržia horieť dlhých 18 hodín, takže si ich vôňu naozaj užijete.

Spresniť parametre
15 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12