Obnoviť stránku

SURF White Orchid & Jasmine 4,2 l (60 praní)

4,8 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SURF White Orchid & Jasmine 4,2 l (60 praní)

Surf White Orchid & Jasmine je dokonalé spojenie dvoch vôní s utišujúcim vplyvom. Pre bielu orchideu je charakteristická sviežosť, zatiaľ čo jazmín má teplú, sladkú a upokojujúcu vôňu. Jazmín má v Indii názov "Kráľovná noci". Jeho vôňa vraj dokáže vyvolať optimistické a veselé pocity. Upokojujúca kompozícia Surf White Orchid & Jasmine je dostupná v podobe tekutého pracieho prostriedku, pracieho prášku aj gélových kapsúl. Tento variant odporúčame používať na bielu bielizeň.

Kľúčové vlastnosti

  • Zmyselná vôňa
  • Odstránenie nečistôt a zachovanie intenzity bielej farby
  • Prací gél, 60 praní
  • Vhodné na bielu bielizeň

 

Zloženie: 5-15% aniónové povrchovo aktívne látky, bieliace činidlá na báze kyslíka, < 5% enzýmy, neiónové povrchovo aktívne látky, optické zosvetľovače, parfum, polykarboxyláty, zeolity, butylphenyl methylpropional, citronellol, eugenol, limonene

Pri použití dbajte na bezpečnosť

Je nutné dbať na opatrnú manipuláciu s prípravkom a postupovať podľa návodu na použitie. Po prípadnom zasiahnutí očí ich niekoľko minút opatrne oplachujte vodou. Pokiaľ bude podráždenie pretrvávať, je nutné vyhľadať lekársku pomoc. Pri styku s pokožkou postihnuté miesto následne umyte veľkým množstvom vody. Ak dôjde k požitiu, vypláchnite ústa a okamžite volajte toxikologické informačné centrum alebo lekára. Nevyvolávajte zvracanie. Prací gél vždy uchovávajte mimo dosahu detí.

 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Farba bielizne Na bielu bielizeň
Vlastnosti Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby

Počet praní

Počet praní 60
Kód:  PPR135
Produktové číslo:  8710447899700

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18