Obnoviť stránku

SURF White Orchid 4,55 kg (70 praní)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SURF White Orchid 4,55 kg (70 praní)

Na pranie vašej bielej bielizne a zážitok z intenzívnej a exotickej vône je tu prací prášok SURF White Orchid. Upokojujúca vôňa, ktorá vám prinesie pocit uvoľnenia, vznikla ako kombinácia vôní dvoch úžasných kvetín. Optimizmom vás naplní svieža vôňa bielej orchidey a teplá sladká aróma omamného jazmínu. Intenzívna vôňa zaručí zachovanie rovnakého zmyslového zážitku aj dlho po vypraní. Vaša bielizeň tak bude voňať o mnoho dlhšie. Vďaka účinnému zloženiu prací prášok SURF White Orchid dobre vyperie vašu bielu bielizeň a zanechá ju žiarivo čistú. A navyše sa dá kúpiť u za rozumnú cenu.

Kľúčové vlastnosti pracieho prášku SURF White Orchid 4,55 kg (70 pranie)

  • Prací prášok Surf White s intenzívnou vôňou Orchid
  • Prací prášok určený na pranie bielej bielizne
  • Účinné zloženie pracieho prostriedku pre kvalitné vypranie bielej bielizne
  • Upokojujúca, svieža kvetinová vôňa bielej orchidey a omamného jasmínu
  • Dlhotrvajúci zážitok z exotickej vône
  • Rozumná cena pracieho prášku

Použitie:
Program s predpierkou – pridajte ďalších 100 ml. Ručné pranie – 100 ml na každých 10 l vody, nechajte rozpustiť. Po použití si opláchnite a osušte ruky. Rovnako ako pri všetkých pracích prostriedkoch, v prípade, že máte poškodenú alebo citlivú pokožku, vyhnite sa dlhšiemu kontaktu s produktom. 6 až 8 kg bielizne maxi práčky – pre tieto väčšie práčky použite vždy ďalších 30 ml na každé preplnenie. Dávkovanie viď obal.

Pokyny pre starostlivosť:
Vždy dodržiavajte pokyny o starostlivosti o odevy na oblečenie. Nepoužívajte tento produkt na pranie vlny a hodvábu. Ak sa bojíte straty farby na oblečení, perte ručne a samostatne s použitím vhodného prípravku. Nenamáčajte kožené odevy, oblečenie s kovovými spojovacími prvkami alebo ohňovzdorné oblečenie.

Bezpečnostné varovanie:
Spôsobuje vážne podráždenie očí. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pri zasiahnutí očí niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí, vyhľadajte lekársku pomoc alebo ošetrenie.

Zloženie:
5 – 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, bieliace činidlá na báze kyslíka, < 5 %: enzýmy, neiónové povrchovo aktívne látky, optické zjasňovače, parfum, fosfonáty, polykarboxyláty, mydlo, zeolity, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Eugenol, Limonene


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 4 550 g (4,55 kg)

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na bielu bielizeň
Vlastnosti Odstránenie škvŕn pri praní, Zachovanie intenzity farby, Na bežné pranie

Počet praní

Počet praní 70
Kód:  PPR504
Produktové číslo:  8710447445242

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12