Obnoviť stránku

SURF Color Tropical Lily & Ylang Ylang 4,2 kg (60 praní)

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SURF Color Tropical Lily & Ylang Ylang 4,2 kg (60 praní)

Surf Tropical Lily & Ylang Ylang je bohatou kompozíciou dvoch exotických kvetov s prekvapivou vôňou. Ženská, ale výrazná voňa ľalie má ľahko medovú, kvetinovú vôňu, ktorá z nej robí jednu z piatich najžiadanejších rezaných kvetín na svete. Kvet ylang ylang má sladkú arómu, ktorá je zvodná a utišujúca. Jeho zmyselná vôňa vraj dokáže spájať myseľ a telo a privádzať ich do stavu eufórie. Exotická kompozícia Surf Tropical Lily & Ylang Ylang je dostupná v podobe tekutého pracieho prostriedku, pracieho prášku aj gélových kapsúl, ktoré skvelo odstraňujú nečistoty a navyše chránia intenzitu farieb vašich módnych kúskov. Tento variant odporúčame používať na farebnú bielizeň.

Kľúčové vlastnosti

  • Zmyselná vôňa
  • Odstránenie nečistôt a zachovanie intenzity farieb
  • Prací prášok, 60 praní
  • Vhodné na farebnú bielizeň

 

Pri použití dbajte na bezpečnosť

Je nutné dbať na opatrnú manipuláciu s prípravkom a postupovať podľa návodu na použitie. Po prípadnom zasiahnutí očí ich niekoľko minút opatrne oplachujte vodou. Pokiaľ bude podráždenie pretrvávať, je nutné vyhľadať lekársku pomoc. Pri styku s pokožkou postihnuté miesto následne umyte veľkým množstvom vody. Ak dôjde k požitiu, vypláchnite ústa a okamžite volajte toxikologické informačné centrum alebo lekára. Nevyvolávajte zvracanie. Prací prášok vždy uchovávajte mimo dosahu detí.

 

Zloženie:
 

5 – 15 % aniónové povrchovo aktívne látky
<5 % enzýmy, neiónové povrchovo aktívne látky, optické zosvetľovače
parfum, fosfonáty, polykarboxyláty, zeolity
Benzyl salicylate
Butylphenyl methylpropional
Citronellol
Hexyl cinnamal
Linalool

 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Farba bielizne Na farebnú bielizeň
Vlastnosti Zachovanie intenzity farby

Počet praní

Počet praní 60
Kód:  PPR131
Produktové číslo:  8710908521621

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03