Obnoviť stránku

SURF Color Fruity Fiesta 4,20 kg (60 praní)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SURF Color Fruity Fiesta 4,20 kg (60 praní)

Prací prášok SURF Color Fruity Fiesta je prostriedok určený pre farebnú bielizeň, ktorý bez problémov vyčistí všetky škvrny a zachová intenzitu farieb vašej bielizne. Už po prvom použití pracieho prášku SURF Color Fruity Fiesta budete ohromení nielen čistotou a sviežosťou čistej bielizne, ale aj kombináciou vôňou sladkého ovocia a letných kvetov s dlhotrvajúcim efektom.

Vlastnosti pracieho prášku SURF Color Fruity Fiesta

  • Prací prostriedok pre farebnú bielizeň
  • Prací prášok SURF Color Fruity Fiesta zachováva intenzitu farieb
  • Veľmi príjemná vôňa letných kvetov a ovocia
  • Prací prášok SURF si poradí s rôznymi nečistotami a škvrnami

Pokyny pre starostlivosť:
Vždy dodržujte pokyny pre starostlivosť o odevy a oblečenie. Nepoužívajte tento produkt na pranie vlny a hodvábu. Ak sa bojíte o stratu farby na oblečení, perte ručne a samostatne s použitím vhodného prípravku. Nenamáčajte kožené odevy, oblečenie s kovovými spojovacími prvkami alebo ohňovzdorné oblečenie. Neperte ohňovzdorné oblečenie na viac ako 50 °C.

Zloženie:
15-30% Aniónové povrchovo aktívne látky, Neiónové povrchovo aktívne látky, Mydlo, <5% enzýmy, Optické zjasňovače, Parfum, Fosfonáty, Geraniol, Limonene.

Pokyny pre bezpečné zaobchádzanie:
Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Po manipulácii si dôkladne umyte ruky. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Opatrne niekoľko minút oplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí: Vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť. PO POŽITÍ: Ak sa necítite dobre, volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára.

 
 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Farba bielizne Na farebnú bielizeň
Vlastnosti Zachovanie intenzity farby

Počet praní

Počet praní 60
Kód:  PPR273
Produktové číslo:  8714100006016

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19