Obnoviť stránku

SUNLIFE Austrálsky čajovník Tea Tree Oil 30 ml

4,8 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,09 €

SUNLIFE Austrálsky čajovník Tea Tree Oil 30 ml

Ak sa kohokoľvek opýtate, čo je to kajeput striedavolistý, väčšinou sa dočkáte len nechápavého pohľadu. Situácia sa však zmení, ak sa povie Tea Tree olej. Táto substancia, pochádzajúca z už spomínaného stromu je známa a osvedčená od čias, kedy námorníci kapitána Cooka objavili jej silné antiseptické účinky. Neradno ju používať vnútorne, avšak na povrchu kože vylieči všetko, čo vás len môže potrápiť. Dezinfikuje drobné ranky, podporuje hojenie kože, pôsobí proti aftám, plesniam a dokonca má aj antivírusové účinky, takže sa dá použiť ako podporný povrchový prostriedok proti oparu, ovčím kiahňam aj pásovému oparu.

Jeho inhalovanie pomôže proti kašľu a nachladnutiu. Má aj antiparazitický účinok, čo znamená, že pomôže vášmu psíkovi od bĺch. Len pozor na mačičky, pre tie je toxický. Tee tree oil spracováva veľa firiem, v tomto prípade ho pre vás pripravila firma Sunlife, ktorá sa úspešne presadzuje na trhu už od roku 1997. Ako skúsený výrobca a distribútor doplnkov stravy a liekov nepridáva do 100 % prírodného oleja žiadne farbivá, konzervačné látky, silikóny a pod., iba prospešný vitamín E na ešte rýchlejšie hojenie.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Typ Liečivý
Účinok na Pokožka

Objem

Objem 30 ml
Kód:  PLK011
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4022679116123

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11