Obnoviť stránku

Sunar Standard 2 Pokračovacie dojčenské mlieko 8 × 500 g

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sunar Standard 2 Pokračovacie dojčenské mlieko 8 × 500 g

Doprajte svojmu bábätku tú najlepšiu výživu, ak už nemôže byť dojčené. Sunar Standard 2 poskytne vašej ratolesti všetky dôležité základné látky pre jeho správny vývoj. Sunar Standard vám skvele poslúži pri prechode z materského mlieka alebo pri kombinácii s dojčením. Mlieko je vhodné pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Nové série mliek Sunar neobsahujú palmový olej a vďaka mliečnemu tuku sú veľmi lahodné. Špeciálne zloženie a vynikajúcu chuť prináša Sunar do svojich výrobkov na základe viac ako 80-ročného výskumu.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka Sunar Standard 2 Pokračovacie dojčenské mlieko 8 × 500 g

  • Nový rad dojčenských mliek Sunar Standard bez palmového oleja
  • Sunar Standard 2 je určený pre deti od ukončeného 6. mesiaca
  • Sunar obsahuje dôležité základné látky pre vývoj dieťaťa
  • Mliečny tuk dodáva mlieku lahodnú chuť
  • Sunar Standard 2 neobsahuje konzervanty, umelé farbivá, sóju ani pridaný cukor či soľ

Zloženie:
Odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), maltodextrín, smotana (obsahuje mliečny tuk), slnečnicový olej, koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), galaktooligosacharidy (GOS) (z mlieka), repkový olej, citran draselný, vápenaté soli kyseliny fosforečnej, rybí olej, chlorid horečnatý, emulgátor (sójový lecitín), cholín chlorid, chlorid sodný, L-askorbát sodný, citrát sodný, taurín, síran železnatý, L-askorbyl-6-palmitát, inositol, L-karnitín, D-alfa-tokoferol, síran zinočnatý, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, síran meďnatý, retinyl palmitát, riboflavín, D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín

Príprava:
1. Ruky si umyte a osušte. Cumlík, fľašu a krúžok vysterilizujte ponorením do vriacej vody na 10 minút.
2. V ďalšej nádobe prevarte dojčenskú vodu a nechajte vychladiť na 40 °C. Požadované množstvo vody potom vlejte do vysterilizovanej fľaštičky. Prevarenú vodu, ktorú ste nespotrebovali, už na ďalšiu prípravu mlieka nepoužívajte.
3. Odmerku vrchovato naplňte práškom a prebytok zarovnajte napr. ostrím noža. Do fľaše vsypte požadovaný počet odmeriek (pozri dávkovaciu tabuľku). Fľašu zatvorte a dobre pretrepte, aby sa prášok rozpustil. Vždy používajte len priloženú odmerku.
4. Pred podaním dieťaťu skontrolujte na vnútornej strane zápästia, či je teplota mlieka 37 – 40 °C. Pripravené mlieko hneď podávajte.

Upozornenie:
Dojčenie je pre novorodencov a dojčatá najlepší spôsob výživy. Sunar Standard 2 je pokračovacia mliečna výživa v prášku pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca v období odstavovania alebo ak nemôžu byť dojčené. Sunar má byť súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy. Rozhodnutie začať podávať príkrmy dáva pediater.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 4 000 g
Počet ks v balení 8 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez sóje, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 7 mesiacov
Kód:  BABY10213
Produktové číslo:  8592084415860
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17