Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sunar Premium 3 batoľacie mlieko 700 g

4,4 6 hodnotení
Zľavnené -11 %
16,90 € 18,90 €

Sunar Premium 3 batoľacie mlieko 700 g

Sunar Premium 3 detské mlieko pre batoľatá 700 g

Detské mlieko Sunar Premium 3 je výživa pre batoľatá od ukončeného 12. do 24. mesiaca veku dieťaťa. Hoci je dojčenie pre dieťa najlepší spôsob výživy, možno to už u vás nie je možné alebo ste dojčenie ukončili, a preto Sunar ponúka mliečnu výživu Premium 3, ktorá spĺňa všetky požiadavky na výživu dieťaťa.

Detské mlieko Sunar Premium 3 sa vyrába z plnotučného mlieka s obsahom mliečnych tukov, ktoré prispievajú k lepšej vstrebateľnosti vitamínov* A, D, E, K. K rozvoju poznávacích funkcií a správnemu vývoju imunitného systému obsahuje aj železo. Detské mlieko pre batoľatá obsahuje vyvážený pomer živín, ktorý je prispôsobený špeciálnym potrebám batoliat daného veku napr. znížený obsah bielkovín, ktorý nezaťažuje mladé obličky vášho dieťaťa. Preto je v tomto veku vhodnejšie ako kravské mlieko. Dojčenské mlieko neobsahuje palmový olej.

*Vitamíny a železo sú pridávané do všetkej dojčenskej výživy v súlade s požiadavkami legislatívy

Detské mlieko Sunar Premium 3 — pretože na kvalite záleží

Detské mlieka sa vyrábajú vo Švédsku udržateľným a ekologickým spôsobom z čerstvého kravského mlieka a smotany. Tieto zložky pochádzajú z oblasti 2 biosférických rezervácií UNESCO. Pri výrobe detského mlieka Sunar pre batoľatá sú používané pokročilé technológie výroby a samozrejmosťou je veľmi prísna kontrola kvality.

Viac ako 80 rokov výskumu

Receptúra umelého mlieka Sunar Premium 3 je spätá s viac ako 80-ročným vývojom. Špecifická receptúra bola vyvinutá expertmi z Hero Institute for Infant Nutrition, ktorí spolupracujú s poprednými zahraničnými vedeckými odborníkmi na výživu, nemocnicami a univerzitami.

Umelé mlieko Sunar Premium 3 obsahuje mliečny tuk

Materské mlieko predstavuje najlepšiu výživu pre dojčatá a obsahuje mliečny tuk. Aj preto obsahuje umelé mlieko Sunar Premium 3 mliečny tuk práve po vzore materského mlieka, a to v podobe plnotučného mlieka.

Detské mlieko Sunar Premium 3 s praktickou dózou na zachovanie čerstvosti mlieka

Detské mlieko Sunar Premium 3 obdržíte v praktickej znovu-uzatvárateľnej dóze. Balenie v ochrannej atmosfére zaistí čerstvosť mliečneho prášku. Mlieko ľahko pripravíte aj jednou rukou.

  • Znovu-uzatvárateľná dóza
  • Praktické uchytenie odmerky na viečku
  • Hrana na zarovnanie prášku v odmerke
  • 100 % recyklovateľný obal

Postup prípravy detského mlieka Sunar Premium 3

  • 1. Starostlivo si umyte a osušte ruky. Pripravte si čistý hrnček alebo náustok.
  • 2. Prevarte pitnú vodu vhodnú pre deti a nechajte ju vychladnúť napr. vo vodnom kúpeli na 40 °C. Vlejte požadované množstvo do vysterilizovaného hrnčeka či pitka (dávkovanie viď tabuľka). Nespotrebovanú prevarenú vodu už na ďalšiu prípravu mlieka nepoužívajte.
  • 3. Naplňte odmerku vrchovato práškom, prebytok zarovnajte o plastovú hranu vo viečku a vsypte do hrnčeka požadovaný počet odmeriek (viď dávkovacia tabuľka). Dobre zavrite a dôkladne pretrepte, až sa prášok rozpustí. Používajte vždy iba priloženú odmerku.
  • 4. Pred podávaním dieťaťu si skontrolujte na vnútornej strane zápästia, že teplota mlieka nie je vyššia ako 37 – 40 °C. Pripravenú porciu ihneď podávajte.

Odporúčané dávkovanie

  • Vek dojčaťa:  12 – 24 mesiacov
  • Počet mliečnych porcií na deň: 2
  • Odporúčaná celková potreba mlieka na deň (v ml): 330

Príprava jednej porcie

  • Voda (ml): 150
  • Počet zarovnaných odmeriek: 5
  • Množstvo obnoveného mlieka (v ml): 165

Dôležité upozornenie

Umelé mlieko Sunar Premium 3 je mliečna výživa v prášku. Je určený na výživu malých detí od ukončeného 12. mesiaca veku dieťaťa v období odstavovania alebo pokiaľ nemôžu byť dojčené. Má byť iba súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy. Dojčenie je pre novorodencov a dojčiat najlepší spôsob výživy. Detské mlieko Sunar Premium 3 nie je určený ako náhrada materského mlieka počas prvých šiestich mesiacov života. Nie je určený deťom do 1 roka.

Skladovanie detského mlieka Sunar Premium 3

Skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote do 24 °C v dostatočnej vzdialenosti od tepelných zdrojov. Neskladujte v chladničke. Vždy podávajte iba čerstvo namiešanú porciu. Pripravenú porciu spotrebujte do 2 hodín. Nespotrebovanú porciu ďalej neuchovávajte a znova nepodávajte. Po príprave každej dávky balenie vždy starostlivo uzavrite a uložte na suchom a tmavom mieste. Obsah otvoreného balenia spotrebujte do 4 týždňov.



Zloženie

Plnotučné mlieko, odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), maltodextrín, slnečnicový olej, slnečnicový olej, repkový olej, koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), kokosový olej, vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej, draselné soli kyseliny citrónovej, uhličitan vápenatý, chlorid horečnatý, chlorid sodný, rybí olej, emulgátor (sójový lecitín), L-askorbát sodíka, chlorid cholínu, síran železnatý, askorbylpalmitát, inozitol, síran zinočnatý, L-karnitín, zmes tokoferolov, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, síran meďnatý, retinyl palmitát, tiamín hydrochlorid, riboflavin, pyridoxín hydrochlorid,  jodid draselný, seleničitan sodný, kyselina listová, fytomenadion, cholekalciferol, D-biotín, síran manganatý, kyanokobalamín. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 700 g
Počet ks v balení 1 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez sóje, Bez pridaného cukru

Podľa radu

Podľa radu Sunar Premium

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 12 mesiacov
Kód:  BABY17318
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592084417659
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16