Obnoviť stránku

Sunar Premium 3 – 6× 600 g

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sunar Premium 3 – 6× 600 g


Sunar Premium 3

Sunar Premium 3, pre spokojné bruško a šťastné chvíle

Sunar Premium 3 je určený pre deti po prvom roku života pre obdobie odstavovania, alebo ako náhrada dojčenia. Aj v tomto období je dôležité, aby umelé mlieko zložením čo najviac zodpovedalo materskému mlieku. Sunar sa výrobe dojčenskej výživy venuje už takmer 70 rokov, a tak presne vie, čo je pre vaše dieťatko najlepšie, a premietol tieto znalosti do Sunaru Premium 3. Ten obsahuje jedinečnú kombináciu látok a vitamínov prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku ako sú prebiotické oligosacharidy GOS, nenasýtené mastné kyseliny DHA, železo, omega 3, alebo vitamíny A a C. Tento vyvážený pomer látok je dôležitý pre rozvoj imunity, mozgu a poznávacích funkcií. Navyše Sunar Premium 3 obsahuje mliečny tuk, takže deťom veľmi chutí a je dobre prijímaný.


Postup prípravy dojčenské mlieko Sunar Premium 3

Hoci je pre bábätko najlepšou a najprospešnejšou potravou materské mlieko, môžu nastať situácie, keď dojčenie nie je možné. V takom prípade je najlepšou voľbou umelé dojčenské mlieko, ktoré čo najvernejšie kopíruje zloženie mlieka materského.

Krok 1

Dôkladne si umyte a osušte ruky. Z dôvodu sterilizácie ponorte na 10 minút cumlík, fľašu a krúžok do vriacej vody.

Krok 2

Prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá a nechajte ju vychladnúť. Neskôr vlejte požadované množstvo vody do vysterilizovanej fľaše.

Krok 3

Teraz naplňte odmerku vrchovato Sunarom a vsypte do fľaše požadovaný počet odmeriek. Fľašu zatvorte a dôkladne pretrepte, až sa Sunar rozpustí.

Krok 4

Pred podávaním dieťaťu si skontrolujte na vnútornej strane zápästia, či teplota mlieka nie je vyššia ako 37 – 40 °C. Takto pripravenú porciu Sunaru ihneď podajte dieťaťu.


Kľúčové vlastnosti Sunaru Premium 3 – 6× 600 g

  • Umelé dojčenské mlieko od ukončeného 12. mesiaca
  • Obsahuje látky prirodzene obsiahnuté v materskom mlieku
  • Prebiotické oligosacharidy GOS
  • Nenasýtené mastné kyseliny DHA
  • Železo rozvíja poznávacie funkcie dieťaťa
  • Vitamíny A a C
  • Podporuje rozvoj imunity a nervovej sústavy
  • 6× 600 g

Vek/Počet mliečnych dávok na 24 hodín

Od 12 mesiacov/min. 2× 270 ml obnoveného mlieka alebo 3× 200 ml obnoveného mlieka

Príprava jednej dávky

Voda (ml)/Počet zarovnaných odmeriek na dávku/Množstvo obnoveného mlieka (ml)

180/6/200
240/8/270

Zloženie:

Sušené odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), maltodextrín, slnečnicový olej, mliečny tuk, galaktooligosacharidy (z laktózy), repkový olej, palmový olej, srvátková bielkovina (z mlieka), kokosový olej, ortofosfát vápenatý, uhličitan vápenatý, citran sodný, citran draselný, emulgátor (sójový lecitín), rybí olej, chlorid draselný, chlorid horečnatý, kyselina L-askorbová, chlorid cholínu, síran železnatý, inositol, L-askorbylpalmitan, síran zinočnatý, L-karnitín, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, síran meďnatý , D-alfa tokoferol, tiamín hydrochlorid, retinylacetát, pyridoxín hydrochlorid, riboflavín, síran manganatý, jodid draselný, seleničitan sodný, fytomenadión, kyselina listová, D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 3 600 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie S prebiotikami

Podľa radu

Podľa radu Sunar Premium

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 13 mesiacov
Kód:  BABY5222
Produktové číslo:  8592084412753
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18