Obnoviť stránku

Sunar Expert HA, 6× 700 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sunar Expert HA, 6× 700 g

Doprajte svojmu bábätku tú najlepšiu výživu, ak už nemôže byť dojčené. Hypoalergénne mlieko Sunar Expert HA je určené pre deti od narodenia a obsahuje látky, ktoré sa prirodzene vyskytujú v materskom mlieku. Počiatočné mlieko Sunar Expert HA je špeciálne vyvinuté pre bábätká, ktoré majú zvýšené riziko vzniku alergie na bielkovinu kravského mlieka. Umelé mlieko totiž obsahuje hydrolyzovanú bielkovinu, ktorá znižuje šancu na jej vznik. Väčšie riziko hrozí dojčatám, ktorých rodičia alebo súrodenci už alergiu majú. Unikátna receptúra Sunaru Expert HA obsahuje prebiotickú vlákninu GOS, ktorá v kombinácii s mliečnym tukom pozitívne pôsobí na črevnú mikroflóru. Ďalšou dôležitou zložkou sú tiež nukleotidy alebo DHA a ARA pre dôležitý rozvoj mozgu a očnej sietnice. Sunar HA neobsahuje konzervanty, umelé farbivá, sóju ani pridaný cukor či soľ. Špeciálne zloženie a vynikajúcu chuť prináša Sunar do svojich výrobkov na základe viac ako 80-ročného výskumu.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka Sunar Expert HA 1, 6 × 700 g

  • Špeciálne dojčenské mlieko značky Sunar Expert
  • Umelé mlieko Sunar HA znižuje riziko vzniku alergie na bielkovinu kravského mlieka
  • Sunar Expert HA 1 obsahuje hydrolyzovanú bielkovinu
  • Sunar Expert obsahuje významné látky, ktoré sa vyskytujú v materskom mlieku
  • Umelé mlieko obsahuje prebiotickú vlákninu GOS, nukleotidy, DHA a ARA
  • Hypoalergénne mlieko je vhodné pre deti od narodenia
  • Sunar HA neobsahuje konzervanty, umelé farbivá, sóju ani pridaný cukor či soľ
  • Výhodné balenie po 6 kusoch

Zloženie:
Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (sójový, kokosový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej), hydrolyzovaná srvátková bielkovina (z mlieka), maltodextrín, galaktooligosacharidy (z laktózy), emulgátor: estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou citrónovou, sójový lecitín, minerálne látky (vápenaté soli kyseliny fosforečnej, citronan horečnatý, chlorid draselný, hydroxidvápenatý, vápenaté soli kyseliny citrónovej, sodné soli kyseliny fosforečnej, uhličitan vápenatý, chlorid vápenatý, citran draselný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran manganatý, jodid draselný, seleničitan sodný), vitamíny (L-askorbát sodný, DL-alfa tokoferylacetát, retinylacetát, nikotínamid, cholekalciferol, D-pantothenát vápenatý vápnika, kyanokobalamín, fytomenadión, tiamín hydrochlorid, riboflavín,pyridoxín hydrochlorid, kyselina listová, D-biotín), rybí olej, olej z Mortierella alpina, cholín-chlorid, sodná soľ cytidín 5'-monofosfát (CMP), sodná soľ uridín5'-monofosfát (UMP), sodná soľ adenozín 5'-monofosfát (AMP), sodná soľ inozín 5'-monofosfát (IMP), sodná soľ guanozín 5 '-monofosfát (GMP), L-karnitín, taurín, inositol
Príprava:
1. Ruky si umyte a osušte. Cumlík, fľašu a krúžok vysterilizujte ponorením do vriacej vody na 10minút.
2. V ďalšej nádobe prevarte dojčenskú vodu a nechajte vychladiť na 40 °C. Požadované množstvo vody potom vlejte do vysterilizovanej fľaštičky. Prevarenú vodu, ktorú ste nespotrebovali, už pre ďalšiu prípravu mlieka nepoužívajte.
3. Odmerku vrchovato naplňte práškom a prebytok zarovnajte napr. ostrím noža. Do fľaše vsypte požadovaný počet odmeriek (pozri dávkovaciu tabuľku). Fľašu zatvorte a dobre pretrepte, aby sa prášok rozpustil. Vždy používajte len priloženú odmerku.
4. Pred podaním dieťaťu skontrolujte na vnútornej strane zápästia, či je teplota mlieka 37 až 40 °C. Pripravené mlieko hneď podávajte.

Upozornenie:
Dojčenie pre novorodencov a dojčatá je najlepší spôsob výživy. Potravinu používajte na základe odporúčania lekára a pod jeho dohľadom. Sunar Expert H 1 predstavuje nutrične kompletnú hypoalergénnu sušenú počiatočnú výživu vhodnú ako jediný zdroj výživy, pokiaľ nemôžu byť deti dojčené. Sunar Expert HA 1 je určené pre diétny režim pri znižovaní rizika vzniku alergie na bielkovinu kravského mlieka. Sunar Expert HA 1 nepoužívajte, ak sa u dojčaťa alergia už objavila. Pre zdravie detí je dôležité dodržiavanie návodu na prípravu. Pre každé kŕmenie používajte vždy čerstvo namiešanú porciu. Pripravené mlieko ihneď spotrebujte, najdlhšie do 1 hodiny.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 4 200 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez sóje, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli

Podľa radu

Podľa radu Sunar Expert
Kód:  BABY10216
Produktové číslo:  8592084415662
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07