Obnoviť stránku

Sunar Expert AR+Comfort 2, 6× 700 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sunar Expert AR+Comfort 2, 6× 700 g

Doprajte svojmu bábätku tú najlepšiu výživu, ak už nemôže byť dojčené. Mlieko Sunar Expert AR+ Comfort 2 je určené pre deti od ukončeného 6. mesiaca, ktorým pomôže pri najčastejších zažívacích problémoch, ako sú koliky, grckanie a zápchy. Sunar obsahuje látky, ktoré sa prirodzene vyskytujú v materskom mlieku vrátane mliečneho tuku, ktorý dodá mlieku lahodnú chuť a malý jedák si ho tak hneď zamiluje. Ďalšiu významnú zložku predstavuje špeciálna látka karubín, ktorá sa získava zo semien svätojánskeho chleba. Tá sa postará o zahustenie žalúdka, čím sa zníži grckanie. Infat a GOS zase zabezpečí, že stolica dieťaťa bude mäkšia, takže bolestivé koliky a zápcha vaše dieťatko nestretne. Sunar Expert AR+ Comfort 2 vám tak prináša riešenie 3 v 1, ktoré zaistí spokojné bruško vašej ratolesti. Neobsahuje konzervanty, umelé farbivá, sóju ani pridaný cukor alebo soľ. Špeciálne zloženie a vynikajúcu chuť prináša Sunar do svojich výrobkov na základe viac ako 80-ročného výskumu.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka Sunar Expert AR+ Comfort 2, 6 × 700 g

  • Špeciálne dojčenské mlieko značky Sunar Expert
  • Umelé mlieko Sunar AR+ pomáha pri zažívacích problémoch
  • Sunar Expert obsahuje unikátnu látku karubín zo semien svätojánskeho chleba
  • Karubín zahustí obsah žalúdka, čím sa zníži grckanie
  • Sunar AR+ obsahuje významné látky, ktoré sa vyskytujú v materskom mlieku
  • Mliečny tuk dodá umelému mlieku lahodnú chuť
  • Infat a GOS zase zabezpečia, že dieťa nepostihne kolika ani zápcha
  • Mlieko je vhodné pre deti od ukončeného 6. mesiaca
  • Sunar AR+ neobsahuje konzervanty, umelé farbivá, sóju ani pridaný cukor alebo soľ
  • Výhodné balenie po 6 kusoch

Zloženie:
Odtučnené mlieko, matodextrin, rastlinné oleje s beta pamitátom (palmový, sójový, slnečnicový), smotana (obsahuje mliečny tuk) 18 %, demineralizovaná srvátka (z mlieka), galaktooligosacharidy (GOS) (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), karubín 3 %, rybí olej, emulgátor (sójový lecitín), citran sodný, chlorid draselný, cholín-chlorid, uhličitan vápenatý, olej z Mortierella alpina, kyselina L-askorbová,difosforečnan železitý, citrát draselný, vápenaté soli kyseliny fosforečnej, taurín, hydroxid vápenatý, inositol, síran železnatý, síran horečnatý, cytidín 5'monofosforečnan (CMP), síran zinočnatý, hydroxid draselný, sodná soľ uridín 5'-monofosfát (UMP), retinyl acetát, L-karnitín, cholekalciferol, adenozín 5'monofosforečnan (AMP), sodná soľ inozín 5'-monofosfát (IMP), sodná soľ guanozín 5'-monofosfát (GMP), síran meďnatý,DL-alfa tokoferyl acetát, jodid draselný, kyselina listová, síran mangánatý, fytomenadión, seleničitan sodný, nikotínamid,D-pantothenát vápenatý, D-biotín, pyridoxín-hydrochlorid, tiamín hydrochlorid, riboflavín
Príprava:
1. Ruky si umyte a osušte. Cumlík, fľašu a krúžok vysterilizujte ponorením do vriacej vody na 10 minút.
2. V ďalšej nádobe prevarte dojčenskú vodu a nechajte vychladiť na40 °C. Požadované množstvo vody potom vlejte do vysterilizovanej fľaštičky. Prevarenú vodu, ktorú ste nespotrebovali, už pre ďalšiu prípravu mlieka nepoužívajte.
3. Odmerku vrchovato naplňte práškom a prebytok zarovnajte napr. ostrím noža. Do fľaše vsypte požadovaný počet odmeriek (pozri dávkovaciu tabuľku). Fľašu zatvorte a dobre pretrepte, aby sa prášok rozpustil. Vždy používajte len priloženú odmerku.
4. Pred podaním dieťaťu skontrolujte na vnútornej strane zápästia, či je teplota mlieka 37 až 40 °C. Pripravené mlieko hneď podávajte.

Upozornenie:
Dojčenie pre dojčatá je najlepší spôsob výživy. Sunar Expert AR+ Comfort 2 je dojčenská výživa, ktorá je vhodná ako súčasť zmiešanej potravy pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca. Nie je vhodná ako jediný zdroj výživy a nenahrádza materské mlieko v prvých 6 mesiacoch života. Sunar Expert musí byť používané pod lekárskym dohľadom. Odporúčané denné dávky sú len orientačné, riaďte sa potrebou dieťaťa a odporúčaním pediatra. Dodržujte návod na prípravu a používajte iba priloženú odmerku. Vždy podávajte čerstvo namiešané mlieko a nespotrebovanú porciu znovu nepodávajte. Pripravenú porciu podávajte ihneď, najneskôr do 1 hodiny. Pri kŕmení nenechávajte dieťa bez dozoru. Po konzumácii mlieka dbajte na ústnu hygienu pred spaním.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 4 200 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez sóje, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, Antirefluxný/Pri vracaní, Proti zápche

Podľa radu

Podľa radu Sunar Expert

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 7 mesiacov
Kód:  BABY10218
Produktové číslo:  8592084415921
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03